ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπότες πάνω από το γόνατο: Φόρεσε τες όπως οι σελέμπριτις! (φωτό)

Μπότες πάνω από το γόνατο: Φόρεσε τες όπως οι σελέμπριτις! (φωτό)

Είναι αναμφισβήτητα το πιο hot trend του χειμώνα καθώς οι celebrities έχουν πάθει εμμονή με τις over the knee boots, τις οποίες φοράνε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο είναι άνετες, ζεστές και κυρίως κάνουν το πόδι σου να φαίνεται πιο μακρύ και το μπούτι σας πιο λεπτό.

Είναι σούπερ σέξι, ακόμη και αν τις φορέσετε με ένα τζιν και ένα Τ-shirt. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, λοιπόν, είναι να πάρετε ιδέες από τους συνδυασμούς των celebrities και κυρίως να περπατάτε με αυτοπεποίθηση κάθε φορά που τις φοράτε

Kate Bosworth

 

Ένα απλό boho φόρεμα, ένα μικρό τσαντάκι με τα απαραίτητα και over the hill boots. Συνδυασμός που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Brian Atwood Orage Suede Thigh Boots

Jessica Alba

 

Μόνο η Jessica θα μπορούσε να φορέσει αυτό το look το πρωί. Το sparkle φόρεμα είναι το must have item της βραδινής εξόδου, ενώ σε συνδυασμό με τις μπότες μεταμορφώνεστε με μιας σε fashion icon.

H&M Velvet Over-Knee Boots

Karlie Kloss

 

Για άνετες και μοδάτες μέρες στο γραφείο, ένα πουκάμισο, το αγαπημένο σας τζιν και οι over the knee boots είναι ένας ακαταμάχητος συνδυασμός.

Zara Over The Knee Kitten Heel Boots

Miranda Kerr

 

Αν δεν ξέρετε τι να φορέσετε, μην το κουράζετε. Η αγαπημένη σας καπαρτίνα είναι αρκετή για να αναδείξει τις μπότες σας.

Kendall Jenner

 

Για έξτρα δόσεις «σέξι», τότε το midi φόρεμα με σκισίματα είναι top επιλογή.

Cara Delevingne

 

Μπορεί το μαύρο χρώμα να είναι η πιο safe αγορά, αλλά για πιο alternative εμφανίσεις, τα prints είναι μία καλή ιδέα.

Burberry Patchwork Suede Over-The-Knee Boots

Rosie Huntington-Whiteley

 

Όσο πιο μακριές και ψηλές είναι οι μπότες σας , τόσο περισσότερο κολακεύουν το πόδι σας.

Aquazzura Velvet Over-the-Knee Boots

Gigi Hadid 

Συνδυάστε τις μπότες σας με ένα statement κομμάτι, όπως το πουλόβερ. Ειδικά αν είναι ακριβώς ίδιο χρώμα, τόσο το καλύτερο.

Jennifer Lawrence

Το little black dress είναι η n.1 επιλογή για να συνδυάσετε τις μπότες σας, καθώς όλες έχουμε ένα. Αν έχετε και ένα καμηλό παλτό…τόσο το καλύτερο!

Behati Prinsloo

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.