ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Μοιράζει εγκεφαλικά» η Κλαούντια Πένκα και εκτός Love Island – Η «καυτή» πόζα στο Instagram

Δείτε την ανάρτηση της

«Μοιράζει εγκεφαλικά» η Κλαούντια Πένκα και εκτός Love Island – Η «καυτή» πόζα στο Instagram

Το ότι το Love Island κόπηκε άρον άρον δε σημαίνει πως κάποιοι εξ αυτών δε θα κεφαλαιοποιήσουν σε άλλους τομείς αυτή την ελάχιστη αναγνωσιμότητα που τους έφερε το ριάλιτι.

Η Κλαούντια Πένκα για παράδειγμα, μια κοπέλα που είχε τη ζήτηση της στην Ελλάδα και στο Ντουμπάι, όπου και ζει, σίγουρα θα έχει περισσότερο κόσμο να την γνωρίζει και να την προσεγγίζει για δουλειά και συνεργασία οποιασδήποτε μορφής.

Σίγουρα επίσης θα τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό με το πληθωρικό της κορμί.

Μάλιστα, λίγα 24ωρα μετά το φινάλε του Love Island, έκανε τις πρώτες της αναρτήσεις μετά από 2 μήνες παραμονής στην Τενερίφη και το θέαμα είναι εντυπωσιακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.