ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπρους Γουίλις: Άγνωστο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Tears of the Sun» ενδεχομένως να προκάλεσε την αφασία

Πρόκειται για μια εγκεφαλική διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας

Μπρους Γουίλις: Άγνωστο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Tears of the Sun» ενδεχομένως να προκάλεσε την αφασία

H είδηση πως ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία σόκαρε όχι μόνο τον κόσμο του Χόλιγουντ, αλλά και πολλούς θαυμαστές του.

Πρόκειται για μια εγκεφαλική διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας, καθώς υπάρχει μερική ή ολική απώλεια γλωσσικών ικανοτήτων.

Αν και ο Μπρους Γουίλις έχει πλέον αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξακολουθεί να απασχολεί τα ΜΜΕ και πολλοί είναι οι θαυμαστές του που αναζητούν απαντήσεις στο τι μπορεί να προκάλεσε το πρόβλημα της υγείας του. Δημοσιεύματα στη Marca και τη Filmstarts λοιπόν αναφέρονται σε ένα σοβαρό ατύχημα που είχε ο γνωστός ηθοποιός το 2003, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Tears of the Sun» και ενδεχομένως να αποτελεί την «πηγή του κακού».

Η γερμανική εφημερίδα Filmstarts, στο δημοσίευμα της για τον Μπρους Γουίλις με τίτλο: «Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Tears of the Sun» θα μπορούσε να ήταν η αιτία της αφασίας», αναφέρει ότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων το 2003 ένα βλήμα τον χτύπησε στο κεφάλι. Μάλιστα ο ηθοποιός τότε μήνυσε τα Revolution Studios για «ακραίο ψυχικό, σωματικό και συναισθηματικό πόνο», όπως επίσης και τον διευθυντή ειδικών εφέ, Τζόι Πανκέικ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.