ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Τα ζώδια που θα έχουν πολλές εξελίξεις στα ερωτικά και στα οικονομικά τους

Αυτά τα δύο θα είναι τα πιο τυχερά όλων

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Τα ζώδια που θα έχουν πολλές εξελίξεις στα ερωτικά και στα οικονομικά τους

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο έρχεται αρκετά υποσχόμενη να ευνοήσει τα ζώδια και να δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας και καλής διάθεσης που αφορά γενικότερα μελλοντικά σχέδια.

Νέοι στόχοι και πλάνα θα ξεκινήσουν δυναμικά και γενικότερα θα υπάρχει μία ισορροπία και άνθιση σε ό,τι αφορά κάθε τομέα της ζωής του ζωδιακού κύκλου.

Θα οριστούν εξαρχής νέες βάσεις ρεαλιστικές οι οποίες θα αποτελέσουν έναυσμα ώστε να πετύχουμε στο μέλλον μεγάλους στόχους.

Η ορθή πορεία του Ερμή σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη πρόκειται να δημιουργήσουν έναν πολύ ισχυρό συνδυασμό ο οποίος θα μας βοηθήσει και θα μας δώσει το έναυσμα για να γίνουν νέα ξεκινήματα, καθώς επίσης και να σημειωθεί πρόοδος τόσο στον επαγγελματικό όσο και τον προσωπικό μας τομέα.

Επιπλέον ο Δίας θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες και θα είμαστε πιο τυχεροί σε ευκαιρίες που θα προκύπτουν και παράλληλα θα βοηθήσει να ανθίσουν διαπροσωπικές σχέσεις. Όλα τα ζώδια πρόκειται να ευνοηθούν, ωστόσο ειδικά δύο από αυτά θα είναι τα πιο τυχερά όλων.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι αυτά τα δύο ζώδια που θα έχουν εξελίξεις στα οικονομικά και ερωτικά τους λόγω της Νέας Σελήνης στον Ταύρο:

Σκορπιός

Λόγω του ότι η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Ταύρο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί τους, είναι από τους πιο ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου. Συγκεκριμένα, θα τους δώσει την δύναμη να κάνουν έναν εσωτερικό απολογισμό σχετικά με το σημείο που βρίσκονται στη ζωή τους και θα κάνουν ένα καλό ξεκαθάρισμα όσον αφορά τις διαπροσωπικές τους σχέσεις και συνεργάτες τους.

Έτσι ή θα λύσουν σταδιακά τυχόν προβλήματα και παρεξηγήσεις που τους δημιουργούσαν τα αντίστοιχα κολλήματα ή θα απομακρύνουν ανθρώπους που τους πίεζαν και την θέση τους σιγά – σιγά θα πάρουν άλλοι. Έτσι, απομακρύνοντας μη λειτουργικούς συνεργάτες θα αφαιρέσουν βάρη από πάνω τους, κάτι το οποίο θα τους ευνοήσει σημαντικά στον οικονομικό τους τομέα.

Υδροχόος

Έφτασε η στιγμή που θα δώσουν την προσοχή τους στον εαυτό τους και θα βάλουν έστω για λίγο σε δεύτερη μοίρα τους άλλους. Μάλιστα, πρόκειται να αφιερώσουν λίγο χρόνο σε εκείνους και μόνο τόσο για να πάρουν την ανάσα που χρειάζονταν, όσο και για να ορίσουν εκ νέου στόχους που αφορούν τα επαγγελματικά και προσωπικά τους.

Συγκεκριμένα, θα αναρωτηθούν αν είναι ή όχι ευτυχισμένοι στην σχέση που βρίσκονται και παράλληλα θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό τους τομέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.