ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Δες αναλυτικά πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Θα πραγματοποιηθεί αύριο 18 Ιουνίου

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Δες αναλυτικά πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Αύριο Κυριακή 18 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η νέα σελήνη στους Διδύμους, η οποία υπόσχεται τις πρώτες γόνιμες αλλαγές της σεζόν.

Οι δονήσεις αυτού του ζωδίου, μας ωθούν να εξερευνήσουμε και να περάσουμε χρόνο με τον εσωτερικό μας κύκλο.

Δες παρακάτω πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η νέα σελήνη του Ιουνίου.

Κριός

Ασχολείσαι με νέες εμπειρίες, Κριέ, οπότε αυτή η νέα σελήνη είναι ένα επιπλέον σύστημα υποστήριξης για να τιμήσεις τη φυσικά περίεργη και ανταγωνιστική καρδιά σου.

Όπου κι αν περιπλανηθεί το μυαλό σου, να είσαι ανοιχτή στα νέα μαθήματα και την κάθαρση που φέρνουν στη ζωή σου.

Ταύρος

Τα χρήματα είναι στο μυαλό σου περισσότερο από ότι συνήθως, αυτή τη στιγμή, Ταύρε. Αυτή η πρωτοποριακή νέα σελήνη σε ενθαρρύνει να βρεις νέους τρόπους για να κερδίσεις χρήματα από τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σου.

Από την άλλη πλευρά, η νέα σελήνη και ο Ποσειδώνας ανοίγουν ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να δημιουργήσεις βαθιές και ουσιαστικές φιλίες.

Δίδυμοι

Είσαι ανοιχτή για νέες εμπειρίες, Δίδυμε; Οι ευκαιρίες για εξερεύνηση, προβληματισμό και μάθηση είναι όλες ώριμες κάτω από αυτή τη νέα σελήνη, επομένως να έχεις επίγνωση του πού ξοδεύεις την ενέργειά σου και να αξιοποιήσεις την ανάπτυξη που σημείωσες φέτος.

Καρκίνος

Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου τώρα, Καρκίνε. Χρησιμοποίησε την επιρροή του Ποσειδώνα για να σε βοηθήσει να μάθεις, να εξερευνήσεις και να αποκτήσεις όσες περισσότερες γνώσεις μπορείς.

Η διαύγεια που αναζητάς θα αποκαλυφθεί. Απλά να έχεις πίστη στις ικανότητές σου και να εμπιστεύεσαι τη διαδικασία.

Λέων

Η αισιοδοξία σου είναι πολύ δυνατή αυτές τις μέρες, Λέοντα και το να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην κοινότητά σου. Αυτή η πρωτοποριακή νέα σελήνη είναι μια ισχυρή στιγμή για να συνεργαστείς με τους ανθρώπους γύρω σου.

Τελικά, θα πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταξιδέψει στο μέλλον και να αποκρυπτογραφήσει τον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσεις.

Παρθένος

Νέες φιλοδοξίες σε κάνουν να λάμπεις, Παρθένε. Μπορεί να ονειρεύεσαι νέους στόχους ή να σκέφτεσαι μια αλλαγή καριέρας.

Ο Ποσειδώνας σου δίνει τη δύναμη να οραματιστείς τον εαυτό σου και την εκδοχή που θέλεις να γίνεις στο μέλλον.

Ζυγός

Ζυγέ, ποτέ δεν ξεχνάς πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις σου με άλλους ανθρώπους. Αυτή η νέα σελήνη, ωστόσο, αποδεικνύει ότι η σχέση σου με τον εαυτό σου είναι πρωταρχικής σημασίας για την ανάπτυξή σου.

Άκουσε την περιπετειώδη καρδιά σου και εξερεύνησε έξω από τα συνηθισμένα σου όρια.

Σκορπιός

Η νέα σελήνη αφορά το να μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι την ανάγκη σου για έλεγχο, Σκορπιέ. Είναι καλή ιδέα να αξιολογήσεις τον ρόλο σου στις σχέσεις σου.

Σημαντικές αλλαγές θα επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή και θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις εάν είσαι έτοιμη να δεσμευτείς ή να αφιερωθείς λιγότερο στις σχέσεις σου.

Τοξότης

Καλό είναι να διευρύνεις τον εσωτερικό σου κύκλο, Τοξότη. Μπορείς να περιμένεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τα άτομα που φροντίζεις.

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να στηριχτείς στην υποστήριξη από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου — μην ξεχάσεις να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου!

Αιγόκερως

Αισθάνεσαι στάσιμη την καθημερινότητά σου τελευταία, Αιγόκερε; Αυτή η νέα σελήνη προσφέρει μια ευκαιρία να ταρακουνήσεις τα πράγματα (παραγωγικά, φυσικά).

Είναι μια διαδικασία μεταμόρφωσης, σαν να ξυπνάς από μια παθητική χρονική περίοδο και να παίρνεις την ευθύνη και να κάνεις πράγματα.

Υδροχόος

Άφησε τις πρωτοποριακές ιδέες σου να πάρουν το τιμόνι, Υδροχόε. Σε τι βρίσκεις τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση; Εστίασε στα πράγματα που προκαλούν χαρά και ακολούθησε αυτήν τη δημιουργική έμπνευση σε νέα μέρη.

Αυτή η ζωντανή περίοδος θα οδηγήσει σε ανακαλύψεις, επιτρέποντάς σου να εκφραστείς με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Ιχθύες

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να έχεις λίγη ησυχία, Ιχθύ. Αυτή η νέα σελήνη θα σε βοηθήσει να αισθανθείς πιο άνετα μέσα στη σιωπή καθώς επεξεργάζεσαι κάποια σκληρά συναισθήματα που μπορεί να αντιμετώπισες πρόσφατα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.