ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο μήνας τους θα είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα: Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Ιούλιο

Μήπως ανήκετε και εσείς στην τυχερή τριάδα;

Ο μήνας τους θα είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα: Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Ιούλιο

Ο Ιούλιος είναι πλέον μια «ανάσα» μακριά και θα πρέπει να γνωστοποιηθεί πως υπάρχουν τρία ζώδια που θα έχουν έναν υπέροχο μήνα.

Το έτος έχει φτάσει στα μισά, αλλά αυτό δεν μας πτοεί μιας και τα σχέδια για τις καλοκαιρινές μας διακοπές έχουν ξεκινήσει με τους περισσότερους να ανυπομονούν για τη βόλτα τους στα νησιά και τις υπέροχες θάλασσες της χώρας μας.

Καθώς πλησιάζουμε στην εποχή του Λέοντα, ο Ήλιος επιστρέφει στο κυρίαρχο ζώδιό του και σκορπά γύρω του θετική ενέργεια. Φυσικά, ορισμένα ζώδια νιώθουν αυτή την ευχάριστη αλλαγή πιο έντονα, μετατρέποντας τον Ιούλιο στον καλύτερο μήνα του καλοκαιριού.

Ποια είναι αυτά;

Κριός: Ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε την καρδιά σας

Η διασκέδαση τώρα ξεκινά. Ο Ήλιος μετατοπίζεται στον 5ο οίκο σας, αυτόν της δημιουργικής έκφρασης και από τις 22 Ιουλίου τα ταλέντα σας θα φωτιστούν. Είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να περιμένετε πολλή προσοχή και φήμη και απολαμβάνετε τα φώτα της δημοσιότητας που είναι στραμμένα πάνω σας. Είστε ανεξάρτητες και ως τέτοιες οφείλετε να ακολουθήσετε ό,τι εκείνη σας προστάζει. Τιμήστε τα θέλω σας και δεν θα χάσετε.

Λέων: Πρωταγωνιστείτε σε όλα

Ο μήνας των γενεθλίων σας έφτασε και, όπως είναι φυσικό, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από εσάς. Καθώς ο Ήλιος, δηλαδή ο κυβερνήτης σας, μετατοπίζεται στον 1ο οίκο σας, θα νιώσετε την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή σας να αυξάνονται. Βγαίνετε στο προσκήνιο και απολαμβάνετε την προσοχή που σας δίνεται. Επιπλέον, είναι η ώρα που πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μην αφήνετε την αρνητική ενέργεια των άλλων να σας επηρεάζει, δώστε προσοχή στον εαυτό σας.

Τοξότης: Ανοίγετε τους ορίζοντές σας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 22 Ιουλίου ο Ήλιος μετατοπίζεται στον 9ο οίκο σας, αυτόν της σοφίας και τη γνώσης. Η ανάγκη για να διευρύνετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας αυξάνεται και πλέον στοχεύετε στο να εξερευνήσετε διαφορετικές προοπτικές και απόψεις για τη ζωή, κάνοντας αυτή τη σεζόν μια εποχή απελευθέρωσης και ενθουσιασμού. Είτε κάνετε παρατεταμένες διακοπές είτε εγγραφείτε σε κάποια καλοκαιρινά μαθήματα, τα άστρα τον Ιούλιο δεν θα σας απογοητεύσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.