ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από τη Νέα Σελήνη

Μια νέα Σελήνη θα φέρει αλλαγές και αναταράξεις σε κάποια ζώδια

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από τη Νέα Σελήνη

Κάθε Νέα Σελήνη δημιουργεί τις δικές της αλλαγές σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Στη Νέα Σελήνη κυρίως ευνοούνται τα ξεκινήματα και τα νέα βήματα. Αντίθετα στις Πανσελήνους οι καταστάσεις φτάνουν στο τέλος τους και οι κύκλοι κλείνουν. Σήμερα το βράδυ πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Ζυγό, ένα ζώδιο που ισορροπεί τις καταστάσεις και δίνει δύναμη στη διαχείριση των οικογενειακών σχέσεων και στις επαγγελματικές  συνεργασίες. Αν και κάθε Νέα Σελήνη αποτελεί ευκαιρία για κάτι καινούριο, η συγκεκριμένη είναι απαραίτητο να της δοθεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς ο Ερμής παραμένει ανάδρομος, βάζοντας εμπόδια στις εξελίξεις.

Πιο αναλυτικά τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι τα εξής:

Κριός

Η τροπή στις σχέσεις αλλάζει. Θα σας δοθούν ευκαιρίες τις επόμενες μέρες. Γα να εξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι ώρα, λοιπόν, να καταλάβετε τι ρόλο έχουν ο καθένας από αυτούς. Εξετάστε πολύ προσεκτικά τις σχέσεις σας και την επιρροή που έχουν στη ζωή σας. Στα επαγγελματικά, γεμάτες αισιοδοξία και θάρρος θα κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Μετριάστε όμως τον ενθουσιασμό σας, καθώς η ματαιοδοξία σας μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη φέρνει αρκετές εξελίξεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μια μετακόμιση, αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού ή συζητήσεις με συγγενείς είναι πιθανό να σας αγχώσουν. Λαμβάνοντας χώρα στον 4ο οίκο σας, αυτόν των προσωπικών υποθέσεων, η Νέα Σελήνη ρίχνει φως σε ό,τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Κι αν δεν νιώθετε ασφαλείς πουθενά, πρέπει να σκεφτείτε καλά ποιες σχέσεις θεωρείται βασικές στη ζωή σας. Δώστε προσοχή στα επαγγελματικά, καθώς υπάρχει πιθανότητα να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Ακούστε την καρδιά σας, χωρίς να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις.

Ζυγός

Με αυτή τη Νέα Σελήνη και τα γενέθλιά σας να έχουν ξεκινήσει είστε στην κορυφή της προσοχής όλων, πράγμα που λατρεύετε – ακόμα κι αν δεν το παραδέχεστε. Ωστόσο, σήμερα που η Νέα Σελήνη, ο ανάδρομος Ερμής και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, θα είναι σε σύνοδο στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα κάνετε μια ενδοσκόπηση και θα αναλογιστείτε τις σχέσεις και τις αποφάσεις σας. Σας κάνουν όσα έχετε ευτυχισμένες; Ετοιμαστείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να δείτε έναν νέο άνθρωπο, χωρίς αυτό αυτό απαραίτητα να είναι κακό. Σημαίνει ότι έχετε εξελιχθεί, έχετε πάρει αποφάσεις και ρίσκα που σας έφτασαν εδώ και έχετε γίνει το άτομο που είστε σήμερα. Ετοιμαστείτε λοιπόν να αγκαλιάσετε τις επιθυμίες σας και να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο.

Αιγόκερως

Τον οίκο που σχετίζεται με τη δημόσια εικόνας σας, φωτίζει η Νέα Σελήνη με την προσοχή να είναι στραμμένη πάνω σας. Στον τομέα της καριέρας εστιάζει αυτή Σελήνη και εσείς δεν έχετε παρά να δείξετε τι αξίζετε. Πρόκειται να ανεβείτε στο επόμενο σκαλί και για το καλό σας, είναι προτιμότερο να μην κοιτάξετε πίσω. Υπάρχει κάτι που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε και αυτό είναι οι ανασφάλειές σας. Βρίσκεστε σε μια δουλειά που σας αρέσει, απολαμβάνετε την επαγγελματική καταξίωση, γιατί να μηρυκάζετε τα παλιά; Δεν χρειάζεται πίεση και βιασύνη για τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Γνωρίζετε πως με μεθοδικότητα και πειθαρχία θα πετύχετε τους στόχους σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.