ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε ενδιαφέρει: Αυτοί οι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Απρίλιο

Ο ανάδρομος είναι κοντά στην πρώτη έκλειψη του 2023, επομένως η ενέργεια του Απριλίου είναι βέβαιο ότι θα φανεί λίγο απείθαρχη

Σε ενδιαφέρει: Αυτοί οι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Απρίλιο

Από τον Ιανουάριο είχαμε μια ηρεμία όσον αφορά στους ανάδρομους πλανήτες ωστόσο επειδή τα πράγματα έγιναν βαρετά, τον Απρίλιο έχουμε μια ανάδρομη επιστροφή.

Ανάλογα με το πώς το βλέπεις, ο ένας και μοναδικός ανάδρομος πλανήτης τον Απρίλιο του 2023 θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την τέλεια στιγμή για να προκαλέσει χάος.

Ναι, σωστά το κατάλαβες, αυτόν τον μήνα, ο Ερμής θα σταθεί στις 21 Απριλίου ανάδρομος για δεύτερη φορά φέτος, σηματοδοτώντας μια σημαντική περίοδο αναθεώρησης, τελειοποίησης και επαναδιαπραγμάτευσης.

Αν και οι ανάδρομες περίοδοι του Ερμή είναι απίστευτα συνηθισμένες, εξακολουθούν να βρίσκουν τον τρόπο να είναι κάπως ενοχλητικές, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την αποτελεσματική επικοινωνία.

Ευτυχώς, σε αντίθεση με τον Ιανουάριο, ο Ερμής θα είναι ο μοναδικός ανάδρομος πλανήτης αυτόν τον μήνα, οπότε δεν πρέπει να επικρατεί πολύ χάος.

Υπάρχει όμως ένα «αλλά». Αυτός ο ανάδρομος είναι κοντά στην πρώτη έκλειψη του 2023, επομένως η ενέργεια του Απριλίου είναι βέβαιο ότι θα φανεί λίγο απείθαρχη.

Ανάδρομος Ερμής (21 Απριλίου – 15 Μαΐου)

Στις 21 Απριλίου, ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στο σταθερό ζώδιο της γης, τον Ταύρο, φέρνοντας μια περίοδο αναθεωρήσεων, επαναξιολογήσεων και προβληματισμών στον αστρολογικό χάρτη του κάθε ζωδίου.

Ο ανάδρομος Ερμής είναι μια στιγμή για να ξανασκεφτείς ιδέες, προοπτικές και απόψεις για τις οποίες δεν ήσουν βέβαιη, προκειμένου να κατανοήσεις καλύτερα το πώς θα ήθελες να προχωρήσεις.

Στο ζώδιο του Ταύρου που είναι προσανατολισμένο στην ασφάλεια, ο Ερμής τείνει να δημιουργεί μια ισχυρή αίσθηση σταθερότητας.

Ωστόσο, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας κινείται ανάδρομα μέσα από αυτό το ζώδιο, μπορεί να μην φανεί εύκολη πορεία. Αν και η αλλαγή μπορεί να μην είναι εύκολη τώρα, είναι σημαντικό να μην γίνεις πολύ άκαμπτη με κάτι που μπορεί να σου φέρει άνεση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη νοοτροπία σου.

Φρόντισε να εξετάσεις τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να αποκτήσεις την ευκολία και την άνεση που αναζητάς, γιατί μπορεί να είναι με τρόπο που δεν έχεις σκεφτεί πριν.

Ο Οίκος που κυβερνά ο Ταύρος στον αστρολογικό χάρτη σου είναι ο τόπος όπου μπορείς να περιμένεις τις περισσότερες αναταραχές, ειδικά αφού ο Ερμής θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τον πλανήτη της αναστάτωσης και της ξαφνικής αλλαγής.

Αυτή η περιοχή του χάρτη σου είναι όπου τείνεις να λαχταράς τη μεγαλύτερη συνέπεια στη ζωή σου, επομένως μπορεί να μην αισθανθείς εξαιρετικά άνετα με τις αλλαγές — τουλάχιστον έως ότου ο Ερμής σταματήσει να είναι ανάδρομος στις 15 Μαΐου.

Προσπάθησε να παραμείνεις όσο πιο ευέλικτη μπορείς τώρα, ακόμα κι αν νιώθεις ότι αλλάζει αυτό που σου είναι οικείο. Μερικές φορές αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.