ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στις 20 Απριλίου η Νέα Σελήνη: Τα δύο ζώδια που θα βιώσουν τις περισσότερες αλλαγές

Είναι η πρώτη έκλειψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού – Ζυγού

Στις 20 Απριλίου η Νέα Σελήνη: Τα δύο ζώδια που θα βιώσουν τις περισσότερες αλλαγές

Στις 20 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη έκλειψη του χρόνου, φέρνοντας συνταρακτικές εξελίξεις για κάποια συγκεκριμένα ζώδια.

Να σημειωθεί πως είναι και η πρώτη έκλειψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού – Ζυγού και μαζί της θα φέρει πολλές αλλαγές κυρίως στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Πρόκειται δυσλειτουργικές καταστάσεις, σχέσεις και συνεργασίες να λήξουν οριστικά και αντίστοιχα να γίνουν νέα και πιο ελπιδοφόρα ξεκινήματα.

Παράλληλα, θα γίνει ένα πολύ μεγάλο και λεπτομερές ξεκαθάρισμα σχετικά με το ποιες συνεργασίες είναι πράγματι κερδοφόρες, ωστόσο ενδέχεται να υπάρξει μία δυσκολία στην επικοινωνία όσον αφορά ειδικότερα το οικογενειακό περιβάλλον.

Αυτή η κατάσταση χρειάζεται υπομονή και θέληση, προκειμένου να μην υπάρχουν πολλές γκρίνιες και παρεξηγήσεις.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά εάν ανήκετε σε ένα από τα δύο ζώδια που θα βιώσουν τις περισσότερες αλλαγές:

ΖΥΓΟΣ

Λόγω του ότι πραγματοποιείται ακριβώς απέναντί σας, ανήκουν στα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ιδιαίτερη έμφαση και αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ θα γίνουν ξεκαθαρίσματα που θα αφορούν τόσο το οικογενειακό όσο και το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Θα δώσετε οριστικό τέλος σε όσες σχέσεις μέχρι σήμερα ήταν εντελώς δυσλειτουργικές και θα δοθεί νέος χώρος σε νέα ξεκινήματα και άλλες πιο υγιείς. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν νέες συνεργασίες όσον αφορά τα επαγγελματικά σας οι οποίες θα είναι πολύ πιο κερδοφόρες.

ΚΡΙΟΣ

Ανήκετε στα ζώδια που θα βιώσουν πολλές αλλαγές οι οποίες αρχικά μπορεί να φανούν αρκετά πιεστικές καθώς θα χρειαστεί να αλλάξουν ριζικά κάποια πράγματα, ωστόσο στη πορεία θα καταλάβετε ότι ήταν αναγκαίο κακό για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω.

Θα γίνει ένας γενικότερος απολογισμός, μέσω του οποίου θα δείτε καθαρά ποιους ανθρώπους αξίζει και πάνω από όλα θέλετε να έχετε δίπλα σας, ενώ παράλληλα θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Παράλληλα, θα δείτε καθαρά την εξέλιξή σας είτε σε συγκεκριμένα κομμάτια είτε γενικότερα ως άνθρωποι και για περίπου έξι μήνες θα νοιώθετε ότι συνεχώς βελτιώνεται τόσο ο εξωτερικός όσο και ο εσωτερικός σας κόσμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.