ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τ.Καλημέρης-Χ.Κοντοβά: Χώρισαν μετά από πεντέμισι χρόνια σχέσης

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι

Τ.Καλημέρης-Χ.Κοντοβά: Χώρισαν μετά από πεντέμισι χρόνια σχέσης

H Xριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από πεντέμισι χρόνια σχέσης χωρίς εντάσεις και τσακωμούς αλλά μέσα από μια κοινή απόφαση ότι δεν θέλουν να πορεύονται πλέον μαζί ως ζευγάρι, αλλά δεν θα πάψουν να είναι αγαπημένοι ως γονείς της Έιντα, της θετής κόρης της Χριστίνας την οποία υιοθέτησε από ορφανοτροφείο της Ουγκάντας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νίκου Γεωργιάδη, το ζευγάρι ζει ακόμη κάτω από την ίδια στέγη, όμως σύντομα ο Τζώνη Καλημέρης θα μετακομίσει σε άλλο διαμέρισμα το οποίο όμως θα βρίσκεται σχετικά κοντά σε αυτό της Χριστίνας Κοντοβά για να μπορεί να βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί την μικρή Έιντα η οποία τον αποκαλεί μπαμπά.

Να θυμίσουμε ότι ο Τζώνη Καλημέρης είχε στηρίξει από την πρώτη στιγμή την επιθυμία της συντρόφου του να αποκτήσει ένα παιδί με διακρατική υιοθεσία από την Αφρική και μάλιστα είχε βρεθεί και ο ίδιος μαζί της στην Ουγκάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ισχυρός άνδρας των media και η επιχειρηματίας συζήτησαν και αποφάσισαν από κοινού πως η σχέση τους ως ζευγάρι έχει τελειώσει όμως η αγάπη και η επαφή τους ως άνθρωποι δεν θα πάψει ποτέ να υπάρχει σαφώς και για το καλό της μικρής Έιντα η οποία έχει δεθεί και με τους δυο τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.