ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Τα δύο ζώδια που από πολύ μικρή ηλικία οραματίζονται την ημέρα του γάμου τους

Θεωρούν ότι είναι η απόλυτη ένωση με τον σύντροφό τους

Τα δύο ζώδια που από πολύ μικρή ηλικία οραματίζονται την ημέρα του γάμου τους

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια, που από μικρή ηλικία οραματίζονται το γάμο και τον έχουν στο μυαλό τους ως μια ονειρεμένη και πολύ ιδιαίτερη ημέρα.

Θεωρούν ότι είναι η απόλυτη ένωση με τον σύντροφό τους και για εκείνους σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα απλό χαρτί.

Επιπλέον η όλη διαδικασία και η προετοιμασία του γάμου τους φαίνεται πολύ όμορφη και από μικρά παιδιά φαντάζονται τα ρούχα, τον χώρο καθώς επίσης και άλλες λεπτομέρειες όπως τις μπομπονιέρες τα προσκλητήρια κι άλλα.

Δείτε παρακάτω εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα ζώδια που από πολύ μικρή ηλικία οραματίζονται την ημέρα του γάμου τους:

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι ζώδια που γενικότερα αγαπούν την συντροφικότητα και δένονται με τον άνθρωπό τους. Επενδύουν σε ανθρώπινες σχέσεις και από μικρή ηλικία αναζητούν τον σύντροφο εκείνο που θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί του.

Είναι αρκετά συναισθηματικοί και τους αρέσουν οι δεσμεύσεις καθώς έτσι νοιώθουν ότι υπό μία έννοια επισφραγίζουν την αγάπη τους. Έτσι ο γάμος γι αυτούς αποτελεί την απόλυτη ένωση.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι φυσικά και είναι υπέρ του γάμου και κάθε είδους δέσμευσης, αφού είναι γεννημένοι για να κάνουν οικογένεια. Επενδύουν πολύ στις σχέσεις τους και εφόσον αξίζουν έχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους να τις επισημοποιήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γάμος για εκείνους από πολύ μικρή ηλικία αποτελεί όνειρο ζωής και η συγκίνηση όταν το κάνουν πράξη είναι τεράστια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.