Τα «καρφιά» πρώην παίκτριας του GNTM στη Βίκυ Καγιά και η αποθέωση στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου (βίντεο)

«Παρακολουθώ το GNTM κι ανυπομονώ να δω καινούρια concept» δήλωσε το μοντέλο

Τα «καρφιά» πρώην παίκτριας του GNTM στη Βίκυ Καγιά και η αποθέωση στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου (βίντεο)

Την Άννα Αμανατίδου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, όπου και κατάφερε να φτάσει στην πεντάδα του ριάλιτι μόδας.

Σήμερα, δεν ασχολείται τόσο πολύ με το μόντελινγκ και τις πασαρέλες. Είναι επιτυχημένη fashion blogger και influencer και έχει εδραιωθεί για τα καλά στον κόσμο των social media.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η πρώην παίκτρια του GNTM αναφέρθηκε στο νέο κύκλο του ριάλιτι που συμμετείχε.

Είπε συγκεκριμένα:

«Παρακολουθώ το GNTM κι ανυπομονώ να δω καινούρια concept. Πεθαίνω για την Σοφία Χατζηπαντελή γιατί λανσάρει κάτι πολύ διαφορετικό. Έχει αέρα για την τηλεόραση… Ξεκάθαρα είναι πιο reality φέτος γιατί και πως θα κάνουν νούμερα; Είναι στην πέμπτη σεζόν και πρέπει αν διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα.

Στη δική μου οντισιόν η κ. Καγιά με είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά. Για το σώμα μου κι επειδή είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα είναι πιο έτοιμες. Εμείς είχαμε πάει πολύ αυθόρμητα. Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.