ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα3+1 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουνίου

Μήπως ανήκει και το δικό σας σε αυτά;

Τα3+1 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουνίου

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στο ζώδιο του Καρκίνου αναμένεται να επηρεάσει κάποια ζώδια.

Στις 28 Ιουνίου, η νέα σελήνη του Ιουνίου 2022 περνά στον ευαίσθητο και διαισθητικό Καρκίνο, φέρνοντας την προσοχή στις προσωπικές μας υποθέσεις. Αν και αυτή η Σελήνη μπορεί να είναι ελαφριά και διασκεδαστική για μερικούς, τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουνίου 2022 θα διαπιστώσουν σύντομα ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές.

Τα νέα φεγγάρια επαναφέρουν τον μηνιαίο σεληνιακό κύκλο. Δεδομένου ότι η νέα σελήνη του Ιουνίου είναι η πρώτη μετά το θερινό ηλιοστάσιο, που προαναγγέλλει νέα ξεκινήματα, θα γίνει μια πλήρης αποκάλυψη συναισθημάτων και ιδιωτικών αποκαλύψεων.

Ο καρκίνος έχει να κάνει με τον εσωτερικό μας κόσμο – σκεφτείτε την οικογένεια, το σπίτι και την αίσθηση του ανήκειν σας – που σημαίνει ότι αυτό η σελήνη θα ενισχύσει τους τομείς της ζωής που τείνουμε να κρατάμε πιο ιδιωτικούς. Το ζώδιο της καρδιάς και του νερού είναι εξαιρετικά διαισθητικό και με ενσυναίσθηση, έτσι όσοι επηρεάζονται περισσότερο μπορεί να νιώσουν μια μεγαλύτερη ευαισθησία αυτές τις μέρες και συναισθηματική εξάντληση.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουνίου 2022

Κριός

Η νέα σελήνη ενεργοποιεί την ιδιωτική σας ζωή, Κριοί, και σας ωθεί να κάνετε έναν απολογισμό του πόσα δίνετε και πόσα παίρνετε από τους αγαπημένους σας. «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για καλύτερη συναισθηματική σύνδεση με μέλη της οικογένειας ή συγκάτοικους, αλλά και μια πιθανότητα συναισθηματικής χειραγώγησης από τους γονείς ή οποιονδήποτε ζει μαζί σας», λέει ο Ryan Marquardt, ένας αστρολόγος, στο Bustle. Είναι καλή ιδέα να επιβραδύνετε και να εστιάσετε στον εαυτό σας.

Η σύνδεσή σας με την οικογένειά σας αυτή τη στιγμή μπορεί να εκδηλωθεί ως υπερπροστατευτικότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Δίας, ο πλανήτης που κυβερνά την τύχη, ανυψώνει την αίσθηση του εγώ σας. «Ζητείται από τον Κριό να επικεντρωθεί περισσότερο στις δικές του δυνατότητες ανάπτυξης και να μην βασίζεται πολύ στην οικογένειά του ή στην κατάσταση διαβίωσης», λέει ο Marquardt.

Καρκίνος

Το σύμπλεγμα του σωτήρα ενισχύεται από τη νέα σελήνη, Καρκίνοι, αλλά αντί να σας εμπνεύσει να βοηθήσετε τους άλλους, σας προτρέπει να αναλογιστείτε τις δικές σας τάσεις αυτοθυσίας. Αυτήν τη στιγμή, εστιάστε στο εαυτό σας και αφήστε τους άλλους να σας φροντίσουν.

«Ζητείται από τους Καρκίνους να επικεντρωθούν στα δικά τους συναισθηματικά ερεθίσματα γιατί μόνο έτσι μπορούν να εμφανιστούν καλύτερα σε όλες τις πτυχές της ζωής», εξηγεί ο Marquardt. «Ο καρκίνος έχει τη συνήθεια να φροντίζει τους άλλους, αλλά αυτή τη στιγμή αυτή η ενέργεια πρέπει να στραφεί προς τα μέσα. Ασχοληθείτε με τους εαυτούς σας».

Ζυγός

Η προσοχή στρέφεται στην επαγγελματική σας ζωή, Ζυγοί, αλλά ενώ θεωρείται τους εαυτούς σας ως πετυχημένοι, η νέα σελήνη σας ζητά να θυμηθείτε τον τρόπο που φτάσατε στη επιτυχία. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να αναδείξει μια ανταγωνιστική πλευρά του εαυτού σας που μπορεί να έχει κόστος για τους συναδέλφους σας. «Η Λίλιθ που ενώνει αυτή τη νέα σελήνη στον δέκατο οίκο της καριέρας του Ζυγού υποδηλώνει μια λαμπερή νέα ευκαιρία που είναι γεμάτη με ενέργεια», εξηγεί ο Marquardt.

Ωστόσο, καθώς προσπαθείτε για την επίτευξη των στόχων της καριέρας σας, προσέξτε να παίζετε δίκαια.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νέα Σελήνη σας κάνει να επικεντρωθείτε στις στενές σας σχέσεις, Αιγόκεροι. Ενώ συνήθως παίρνετε αποφάσεις με βάση τη λογική, τώρα μπορεί να ακολουθήσετε την καρδιά και όχι το μυαλό σας. «Αν οι Αιγόκεροι βρίσκονται σε μια σχέση που ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που θα τα καταφέρουν», λέει ο Marquardt.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.