Θα την βάλουν την «κουλούρα»: Αυτά είναι τα ζώδια που θα παντρευτούν το 2023

Για ποια δεν είναι φέτος προτεραιότητα ο γάμος

Θα την βάλουν την «κουλούρα»: Αυτά είναι τα ζώδια που θα παντρευτούν το 2023

Το 2023 προμηνύεται μαγικό, γεμάτο αγάπη και ρομαντισμό, τόσο που 8 τυχερά ζώδια είναι πολύ πιθανό να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να πουν το μεγάλο «ναι». Ωστόσο για 4 ζώδια ο γάμος δεν είναι φέτος προτεραιότητα.

Ο έρωτας το 2023 είναι σίγουρος για όλους, κάποιοι όμως ευνοούνται (ή το αντίθετο, όπως το πάρει κανείς) για πιο μόνιμες δεσμεύσεις και κάποιοι όχι.

Κριοί, Ταύροι, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Σκορπιοί, Τοξότες και Αιγόκεροι που έχουν διάθεση για μόνιμη δέσμευση και είναι προφανώς σε τέτοιο στάδιο η σχέση τους, ευννοούνται αστρολογικά για να κάνουν το επόμενο σημαντικό βήμα του γάμου.

Οπως διαβάζουμε στις αστρολογικές προβλέψεις της Susan Taylor, αν ανήκετε σε ένα από τα οκτώ ζώδια ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσετε να ψάχνετε για νυφικό ή κουστούμι, μιας και το 2023 σας ευνοεί για να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

Οι υπόλοιποι μπορεί να είστε τα outsider για γάμο, ωστόσο ρίξτε μια ματιά στον ωροσκόπο. Το βέβαιο είναι ότι φέτος όλα τα ζώδια θα είναι καλεσμένοι σε πολλούς γάμους!

Συγκεκριμένα για Καρκίνους, Λέοντες, Υδροχόους και Ιχθείς μάλλον το 2023 θα καταγραφεί ως χρονιά γάμου για αυτούς. Ισως το 2024 είναι μια καλύτερη χρονιά…

Τα ζώδια που θα παντρευτούν το 2023

Κριός: Ετοιμαστείτε να πείτε «ναι»

Όταν ενθουσιάζεστε, δεν υπάρχει τίποτα που να σας κρατάει πίσω! Ένας γάμος είναι πιθανός τον Μάρτιο ή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ταύρος: Οι καμπάνες του γάμου χτυπούν δυνατά

Μια ένωση προαναγγέλλεται για εσάς τον Φεβρουάριο ή τον Οκτώβριο!

Δίδυμοι: Ετοιμαστείτε να ανέβετε τα σκαλιά του δημαρχείου

Ως εναλλακτικοί τύπου που είστε προτιμάστε το δημαρχείο αντί της εκκλησίας και ο μήνας Μάιος σας καλεί.

Παρθένοι: Ετοιμοι να επισημοποιήσετε τα πράγματα

Παρά τους φόβους που έχετε, ο έρωτας θα σας φέρει στα πρόθυρα του γάμου τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον Μάιο ή τον Οκτώβριο!

Ζυγός: Θα βάλετε βέρα στο δεξί

Η καρδιά σας είναι τόσο ενθουσιασμένη που θέλει να φωνάξει ένα μεγάλο «ναι» τον Μάρτιο, τον Ιούνιο και ίσως τον Σεπτέμβριο…

Σκορπιός: Φθινοπωρινός γάμος

Μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2022, θα εκπλήξετε τους πάντες με μια ανακοίνωση γάμου μεταξύ Οκτωβρίου και τέλους του έτους!

Τοξότης: Τα πράγματα θα πάρουν σοβαρή τροπή

Μπορεί να παντρευτείτε και να διοργανώσετε ένα μεγάλο πάρτι τον Μάρτιο ή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού…

Αιγόκερως: Η άνοιξη φέρνει χαρά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μάιος θα είναι ο μήνας του γάμου σας. Σε κάθε περίπτωση, η πιθανότητα γάμου είναι πολύ μεγάλη το 2023!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.