ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θύμα ληστείας η Μιμή Ντενίση: Άγνωστοι διέρρηξαν το εξοχικό της στον Θεολόγο

Αν και δεν κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού, παρόλα αυτά άδειασαν την αποθήκη και ροκάλεσαν φθορές

Θύμα ληστείας η Μιμή Ντενίση: Άγνωστοι διέρρηξαν το εξοχικό της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση αποφάσισε να πάει στο εξοχικό της στον Θεολόγο για να περάσει εκεί το Πάσχα και όταν έφτασε εκεί βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, ανακαλύπτοντας ότι είχε πέσει θύμα ληστείας.

Όταν η ηθοποιός, έφτασε στο εξοχικό της στον Θεολόγο εντόπισε παραβιασμένους κάποιους χώρους όπως η αποθήκη, αρκετά αντικείμενα να λείπουν και φθορές να έχουν προκληθεί στην οικεία της.

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τη ληστεία που έγινε στο σπίτι της και τόνισε ότι στο εξοχικό της έγινε διάρρηξη πιθανότατα από σπείρα διαρρηκτών που λυμαίνεται την περιοχή.

«Ήρθαμε στον Θεολόγο να ξεκουραστούμε και μόλις ήρθα βρέθηκα στην αστυνομία. Εδώ υπάρχει κάποια σπείρα που λυμαίνεται την περιοχή, που δεν το ήξερα εγώ. Έχουν κατακλέψει πάρα πολλά σπίτια. Εδώ όμως ξέρετε είναι ένα κτήμα, δεν είναι σκέτο σπίτι».

«Το σπίτι έχει γύρω – γύρω αυτές τις μπρούτζινες, που τις λέμε χελώνες, τα φώτα. Αυτά τα’ χουν ξεριζώσει όλα, προφανώς τα πουλάνε για τον μπρούτζο. Δεν υπάρχει φως γύρω – γύρω και είναι επικίνδυνο να ανάψουμε. Μπήκαν σε μια – ευτυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι γιατί είχε συναγερμό – μπήκαν σε μια μικρή αποθήκη που είναι δίπλα στο σπίτι που είναι όλα τα μηχανήματα του κήπου, είναι μεγάλος ο κήπος και έχει άπειρα… Οι ψησταριές, τα μικρά ψυγεία, ό,τι είναι που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι», τόνισε η ηθοποιός.

Η Μιμή Ντενίση τόνισε ότι οι ληστές δεν είχαν μπει μέσα στο σπίτι, καθώς έχει συναγερμό και ίσως αυτό τους απέτρεψε.

«Το σπίτι έχει και συναγερμό που παρακολουθείται συνέχεια, για αυτό και δεν μπορούσαν να μπουν μέσα στο σπίτι. Προσπάθησαν, είδαμε κάτι σπασμένα πράγματα, ένα τραπέζι μαρμάρινο, που το μάρμαρο δεν σπάει από ένα αντικείμενο, πρέπει να πατήσει κάποιος πάνω. Προσπάθησαν να μπουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Καλό είναι να μαθευτεί όχι για μένα, για την περιοχή. Τώρα ήρθε η αστυνομία από την Αταλάντη και αύριο θα ’ρθει και από την Λαμία. Ήταν ένα… δώρο Πασχαλινό. Καλά να είμαστε, υγεία να’ χουμε, τι να πω, ήταν να γίνει. Αρκεί να είναι το τελευταίο και να μην κινδυνεύει όλη η περιοχή από κλοπές. Αν δεν είχε συναγερμό και να λειτουργεί ο συναγερμός, εντάξει, θα είχε γίνει εδώ της τρελής», κατέληξε η Μίμη Ντενίση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.