Οι τρεις βασικές λεπτομέρειες του La Casa De Papel που ίσως δεν γνωρίζατε

Οι τρεις βασικές λεπτομέρειες του La Casa De Papel που ίσως δεν γνωρίζατε

Ο 5ος κύκλος του La Casa de Papel ήρθε και προκάλεσε διχασμό στο αν ήταν τελικά αυτό που περίμεναν οι τηλεθεατές.

Ωστόσο, κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η σειρά κερδίζει στο σενάριο και τις λεπτομέρειες, πολλές από τις οποίες τελικά δεν γνωρίζουμε. Δες για παράδειγμα τρία πράγματα τα οποία μάλλον δεν είχες ξανακούσει.

1. Αυτό το ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό γέλιο του Denver υπήρχε στο σενάριο ακόμα και πριν ο Jaime Lorente (ο ηθοποιός που υποδύεται τον Denver) αναλάβει επίσημα το ρόλο. Μάλιστα ο κάθε ηθοποιός που περνούσε από οντισιόν έδινε και τη δική του ερμηνευτική εκδοχή.

2. Ο χαρακτήρας της περίφημης Tokyo συνολικά, δηλαδή από το κούρεμά της ως το ντύσιμό της, είχε ως πηγή έμπνευσης το χαρακτήρα της Mathilda (Natalie Portman) στην ταινία Léon (1994).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3. Το πρώτο σενάριο, ο πιλότος της σειράς γράφτηκε πάνω από 30 φορές. Κάθε εκδοχή του παρουσίαζε με διαφορετικό τρόπο τους χαρακτήρες, πράγμα που είχε κατά περίπτωση διαφορετικές επιπτώσεις στον τρόπο παρουσίασης της ιστορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.