Big Brother: Ερωτικές περιπτύξεις για Ανχελίτα και Π.Πέτσα μέσα στη ντουζιέρα (φώτο)

Big Brother: Ερωτικές περιπτύξεις για Ανχελίτα και Π.Πέτσα μέσα στη ντουζιέρα (φώτο)

Οι παίκτες του Big Brother φαίνεται πως δεν μπορούν να κρυφτούν πουθενά και ό,τι και να κάνουν δεν θα ξεφύγουν από το βλέμμα του Μεγάλου Αδερφού. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση Ανχελίτας και Παναγιώτη Πέτσα όταν πιάστηκαν να ερωτοτροπούν στο μπάνιο!

Ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα δεν κρατιούνται και έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ. Μετά τα τρυφερά πλάνα πριν από μερικές μέρες όπου οι δυο τους είχαν κοιμηθεί μαζί ήρθαν και τα καυτά φιλιά μέσα στο μπάνιο.

Στα πλάνα που θα προβληθούν στο αποψινό επεισόδιο η τραγουδίστρια και το μοντέλο ανταλλάσσουν καυτά φιλιά και είναι ασυγκράτητοι αδιαφορώντας για την κάμερα που τους… παρακολουθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.