ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

The Bachelor: Σχόλια προκάλεσε η φάρσα του Αλέξη Παππά σε παίκτρια

The Bachelor: Σχόλια προκάλεσε η φάρσα του Αλέξη Παππά σε παίκτρια

Απίστευτη φάρσα έστησε ο Αλέξης Παππάς σε μια από τις υποψήφιες για την καρδιά του. Ο εργένης του Bachelor αποφάσισε να κάνει φάρσα στη Μαρία γιατί όπως είπε γνωρίζει ότι έχει χιούμορ. Οι χρήστες του twitter παρακολούθησαν τη φάρσα που έστησε ο Αλέξης Παππάς στη Μαρία και δεν φάνηκε να τους άρεσε και τόσο πολύ.

«Είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσει. Ανησυχώ και λίγο γιατί αν το πάρει στραβά μπορεί να έχω πρόβλημα» σχολίασε ο Αλέξης Παππάς.

Σύμφωνα με το concept ο Αλέξης Παππάς συνοδευόμενος από τη Μαρία θα επισκεφθούν μια gallery τέχνης και η παίκτρια θα καταστρέψει ένα έκθεμα το οποίο κοστίζει 1.000.000 ευρώ.

Η Μαρία θα μείνει μόνη της για λίγο με το έκθεμα και τότε είναι που θα γίνει η καταστροφή. Ο Αλέξης Παππάς θα παρακολουθεί από το control room τις αντιδράσεις της Μαρίας. Η παίκτρια, όταν το γλυπτό έσπασε έβαλε τα κλάματα και ο υπεύθυνος της γκαλερί αλλά και ο καλλιτέχνης έτρεξαν ανάστατοι για να δουν τι έχει συμβεί.

Ο Αλέξης Παππάς έσπευσε στο πλευρό της Μαρίας και της αποκάλυψε την αλήθεια ώστε να κάνει την διαγωνιζόμενη να ηρεμήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.