ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σ.Παναγιωτόπουλος: Μετά την αποφυλάκισή του άλλαξε όνομα στα προφίλ του στις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου

Μία από τις καταγγέλλουσες εντόπισε και τρίτο βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές σε άλλη ιστοσελίδα

Σ.Παναγιωτόπουλος: Μετά την αποφυλάκισή του άλλαξε όνομα στα προφίλ του στις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος κάποιων εκ των θυμάτων του Στάθη Παναγιωτόπουλου, πριν από λίγη ώρα, προχώρησε σε μια νέα σοκαριστική αποκάλυψη για τον πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (12/01) σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Λύτρας ανέφερε αρχικά ότι μία από τις καταγγέλλουσες εντόπισε και τρίτο βίντεο της με τις προσωπικές της στιγμές σε άλλη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, με αποτέλεσμα να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Παραμένει άγνωστο ωστόσο αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κληθεί εκ νέου από τις Αρχές για αυτήν την εξέλιξη.

Στη συνέχεια, ο γνωστός δικηγόρος πέταξε τη «βόμβα», αποκαλύπτοντας τι έκανε ο πρώην συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» που «πάγωσε» το Πανελλήνιο, όχι με τα «κρύα» του ανέκδοτα, αλλά με τις «ροζ» διαστροφές του, αφού αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως διαπίστωσε λοιπόν και ο ίδιος μετά από καταγγελία, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παρά το γεγονός ότι δήλωσε μετανιωμένος ενώπιον των Αρχών στην απολογία του, υποστηρίζοντας ότι είχε κατεβάσει τα ακατάλληλα βίντεο που ανέβασε χωρίς την έγκριση των πρώην συντρόφων του και δεν ξέρει ποιος τα ανέβασε ξανά, με το που ανέπνευσε ξανά τον αέρα της ελευθερίας, δεν διέγραψε τα προφίλ του στις ιστοσελίδες πορνό, αλλά απλώς άλλαξε όνομα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποκάλυψη αυτή σόκαρε τους συντελεστές της εκπομπής, οι οποίοι αδυνατούσαν να πιστέψουν την κίνηση αυτή του Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο και την οργή που προκάλεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.