ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εισβολή αναρχικών στην ΕΡΤ: Τραυμάτισαν εργαζόμενο – Εγκλωβισμένοι αναρχικοί στο υπόγειο (vid) UPD

Εισβολή αναρχικών στην ΕΡΤ: Τραυμάτισαν εργαζόμενο – Εγκλωβισμένοι αναρχικοί στο υπόγειο (vid) UPD

Δελτίο ειδήσεων εμπνευσμένο από μια… άλλη εποχή παρουσίασε σήμερα η ΕΡΤ, με αφορμή τα 50 χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς την παρουσίαση του πρώτου θέματος ανέλαβε η γνωστή δημοσιογράφος και βουλευτής Λιάνα Κανέλλη.

Η κα Κανέλλη αφού παρουσίασε το πρώτο θέμα, κατόπιν συνομίλησε με τον «επίσημο» παρουσιαστή, Πάνο Χαρίτο για την εμπειρία της στην ΕΡΤ, καθώς η δημοσιογράφος είχε διατελέσει και στο παρελθόν παρουσιάστρια του δελτίου.

Ωστόσο, η συνέντευξη διεκόπη απότομα, όταν ακούστηκαν φωνές μέσα στο στούντιο και το σήμα διεκόπη, με την ΕΡΤ να προβάλει διαφημιστικά σποτ. Η διακοπή οφείλεται σε εισβολή αναρχικών στο στούντιο.

Οι δύο δημοσιογράφοι προσπάθησαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και τους έλεγαν διαρκώς να τους παραδώσουν το κείμενο αυτό υποσχόμενοι πως θα το διαβάζουν εκείνοι στον αέρα. Οι αναρχικοί ήταν ανένδοτοι και τότε άρχισε να κλιμακώνεται η ένταση μέσα στο στούντιο της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με όσα είπαν τόσο η Λιάνα Κανέλλη όσο και ο Πάνος Χαρίτος υπήρξε ένταση με κινητά να πετιούνται στον αέρα, ενώ όπως αποκάλυψε και η βουλευτής του ΚΚΕ, ένας εικονολήπτης τραυματίστηκε σοβαρά. Οι φωνές των αναρχικών ακούστηκαν μέσα στο στούντιο και τότε ο αέρας του δελτίου “έπεσε” και άρχισε ένα βίντεο.

Φανερά σοκαρισμένοι οι δύο δημοσιογράφοι περιέγραψαν άγριες σκηνές μέσα στο στούντιο της ΕΡΤ με τους αναρχικούς να πιάνονται στα χέρια με το προσωπικό ασφαλείας της ΕΡΤ και να πετούν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Μετά το άγριο συμβάν, οι πληροφορίες  αναφέρουν πως η αστυνομία κατάφερε από τα 80 άτομα στην ομάδα Ρουβίκωνα να εγκλωβίσει στο υπόγειο του κτιρίου της ΕΡΤ περί τα 20 με 25 άτομα.

Το δελτίο της ΕΡΤ ανοίγουν από σήμερα και μέχρι την επόμενη Κυριακή, γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν της ΕΡΤ. Τις επόμενες μέρες το πρώτο θέμα θα παρουσιάσουν οι εξής δημοσιογράφοι: Τέρενς Κουίκ, Έλλη Στάη, Δημήτρης Κωνσταντάρας, Γιώργος Δουατζής και Απόστολος Αποστολόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.