ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο τηλεοπτικός ρόλος του Ντέμη Νικολαΐδη στο Open Tv (φωτο)

Ο τηλεοπτικός ρόλος του Ντέμη Νικολαΐδη στο Open Tv (φωτο)

Αύριο Τετάρτη 24 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η νέα εποχή για το OPEN Tv που θα εκπέμπει μέσα από τη συχνότητα του Epsilon. Πριν λίγες μέρες λοιπόν, είχε γίνει γνωστό πως ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Ντέμης Νικολαΐδης, έχει πάρει «λευκή επιταγή» από τον πρόεδρο του καναλιού Ιβάν Σαββίδη να επιλέξει μόνος του τι θέλει να κάνει τηλεοπτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα αναλάβει τον ρόλο κεντρικού σχολιαστή και όχι παρουσιαστή, στο κυριακάτικο αθλητικό σόου που θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του Open.

Μάλιστα αναφέρεται πως η επιλογή του να δεχτεί την πρόταση του Open δεν ήταν τυχαία. Σημαντικό ρόλο σε αυτή έπαιξε και η συμφωνία της συζύγου του, Δέσποινας Βανδή με το κανάλι. Η τραγουδίστρια θα αναλάβει την παρουσίαση δυο εκπομπών στο νέο κανάλι, του X- Factor και μιας ταξιδιωτικής-μαγειρικής εκπομπής.

https://www.instagram.com/p/BomFt3mC-iC/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bol7aUbiTRO/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.