ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

YFSF: Αυτοί είναι οι τέσσερις που πέρασαν στον μεγάλο τελικό (βίντεο-φωτο)

YFSF: Αυτοί είναι οι τέσσερις που πέρασαν στον μεγάλο τελικό (βίντεο-φωτο)

Πολύ όμορφα πράγματα είδαμε στον ημιτελικό του YFSF. Είχαμε εξαιρετικές εμφανίσεις, υπέροχες ερμηνείες, ενώ για τελευταία φορά οι τέσσερις κριτές κλήθηκαν να ψηφίσουν και να δώσουν βαθμούς στους διαγωνιζόμενους. Και αυτό διότι στον μεγάλο τελικό τον απόλυτο λόγο θα έχει το τηλεοπτικό κοινό.

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Ελένης Φιλίνη τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Μεγάλη νικήτρια, λοιπόν, στον ημιτελικό αναδείχθηκε η Εύα Τσάχρα με την εκπληκτική της εμφάνιση ως Janis Joplin, ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Στον μεγάλο τελικό, λοιπόν, προκρίθηκαν οι Ίαν Στρατής, Κατερίνα Στικούδη, Αργύρης Αγγέλου και Μελίνα Μακρή.

Ο μεγάλος τελικός θα προβληθεί την Κυριακή 5 Μαϊου, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα απολαύσουμε μια σπέσιαλ βραδιά με ελληνικά τραγούδια και ενσαρκώσεις, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου.

Οι βαθμοί…

Η τετράδα του τελικού…

Δείτε στο βίντεο την ανακοίνωση του αποτελέσματος…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.