ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Μεσημέρι ΣΚΑΪ»: Αυτός είναι ο λόγος που δεν «κόπηκε» η εκπομπή του Γ.Λιάγκα

«Μεσημέρι ΣΚΑΪ»: Αυτός είναι ο λόγος που δεν «κόπηκε» η εκπομπή του Γ.Λιάγκα

Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» να μην βγει στον αέρα την περασμένη Δευτέρα.

Παρά τις όποιες προσδοκίες όμως, ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του επέστρεψαν κανονικά στα πόστα τους, με την Κατερίνα Γκαγκάκη να είναι εκείνη που αντιμετώπισε τις χειρότερες κυρώσεις, μιας και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά της στον Δήμο Αθηναίων.

Όχι, φυσικά, ότι οι υπόλοιποι δεν βίωσαν και δεν εξακολουθούν να βιώνουν την απόρριψη του κοινού.

Αυτός είναι και ο λόγος που μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού αναρωτήθηκε για ποιον λόγο ο ΣΚΑΪ δεν έκοψε αμέσως την εν λόγω εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιθύνοντες του σταθμού πράγματι σκέφτηκαν να «τελειώσουν» τον Λιάγκα και το πάνελ του ήδη από τις πρώτες ώρες της κατακραυγής. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη παρά το γεγονός πως η νομική υπηρεσία είχε ήδη αρχίσει να… ξεψαχνίζει το συμβόλαιο του Λιάγκα.

Τελικά «επικράτησε η λογική» και ο ΣΚΑΪ έδωσε μία ακόμα ευκαιρία στο«Μεσημέρι» προκειμένου να μην μείνουν στον δρόμο 30 περίπου οικογένειες που βγάζουν μεροκάματο από τον Γιώργο Λιάγκα. Οι εργαζόμενοι στην εκπομπή του, λοιπόν, φέρονται να… γλίτωσαν τον παρουσιαστή από τα χειρότερα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα δύσκολα πέρασαν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει στοιχειοθετήσει «δυνατό» κατηγορητήριο το οποίο έχει ήδη επιδοθεί στα μέλη της ανεξάρτητης αρχής.

Τόσο δυνατό που δύσκολα θα μπορέσει ο ΣΚΑΪ να αντιδράσει…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι απολογίες Λιάγκα και καναλιού θα λάβουν χώρα την ερχόμενη εβδομάδα ενώπιον της ολομέλειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.