Απρόοπτο με πολύ γέλιο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά (βίντεο)

Απρόοπτο με πολύ γέλιο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά (βίντεο)

Στον τηλεοπτικό «αέρα» πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν. Έτσι, και το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό» συνέβη ένα απίθανο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη Φαίη Σκορδά, που προκάλεσε το γέλιο των υπόλοιπων.

Μόλις, η Λίτσα Πατέρα ολοκλήρωσε τις αστρολογικές προβλέψεις, η παρουσιάστρια σηκώθηκε από την καρέκλα θέλοντας να πάει στον Βασίλη Καλλίδη. Ωστόσο, αυτό ήταν δύσκολο λόγω… τεχνικού προβλήματος.

Μπλέχτηκαν οι παγιέτες τους παντελονιού της και η Σκορδά δεν μπορούσε να περπατήσει, ζητώντας τη βοήθεια των συνεργατών της. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν ο πρώτος που έσπευσε να τη βοηθήσει, λύνοντας τις παγιέτες που είχαν μπλεχτεί.

Ωστόσο, μία ατάκα του ήταν αρκετή για να κάνει άνω κάτω το πλατό και την παρουσιάστρια να ντραπεί.
«Στην αρχή νόμιζα ότι είναι ιστός. Λέω πάει αυτή… αράχνιασε», είπε χαρακτηριστικά.

Όλοι ξεκαρδίστηκαν στα γέλια, με τη Φαίη Σκορδά να πηγαίνει πίσω από τις κάμερες λέγοντας: «Εγώ δεν βγαίνω τώρα, ντρέπομαι».

Δείτε το ατυχές περιστατικό της Φαίης Σκορδάς:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.