ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

My Style Rocks: Aυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς (βίντεο)

My Style Rocks: Aυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς (βίντεο)

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει καλά-καλά το My Style Rocks και ήδη έχουμε όπως λέγεται την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση.

Το ριάλιτι με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη, έκανε δυναμική πρεμιέρα, σαρώνοντας τα νούμερα της τηλεθέασης. Εκτός από τα δυνατά ονόματα που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, όπως ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Χριστοπούλου, την παράσταση έχουν κλέψει και κάποιες από τις παίκτριες.

Μία από αυτές είναι και η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη, καθώς και η Μαρία Καζαριάν, αδερφή της νικήτριας του περσινού GNTM, Ειρήνης Καζαριάν, η οποία στο προηγούμενο επεισόδιο βαθμολογήθηκε με 1 από την Ελενα Χριστοπούλου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 14 Ιανουαρίου που ήταν και το δεύτερο για τον νέο κύκλο του My Style Rocks, είδαμε ότι έλειπε μία από τις παίκτριες.

Ο λόγος για τη Λένα Χαριζόπουλος, την οποία είδαμε στο πρώτο επεισόδιο, αλλά δεν θα τη δούμε στο πρώτο Gala.

My Style Rocks: Τι είπε η Κατερίνα Στικούδη στην αρχή του επεισοδίου

«Πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα να πούμε πως είστε 10, καθώς η Λένα Χαριζόπουλος δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας σήμερα για προσωπικούς της λόγους», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη στην αρχή του χτεσινού, δεύτερου επεισοδίου του My Style Rocks, ενώ αναμένουμε και άλλη ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η lifestyle blogger και σύμβουλος επικοινωνίας σε οίκους μόδας, αποχώρησε από το My Style Rocks μετά το δεύτερο γύρισμα, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

My Style Rocks: Ποια είναι η Λένα Χαριζόπουλος που λέγεται ότι αποχώρησε

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της στον ΣΚΑΪ, η Λένα Χαριζόπουλος προέρχεται από εύπορη οικογένεια, η οποία διατηρούσε αλυσίδα φροντιστηρίων, ενώ η ενασχόλησή της με τη μόδα ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, όπου μία φίλη της, που δούλευε ως merchandiser στη Victoria Secret, της πρότεινε να ασχοληθεί με τον χώρο.

Είναι οπαδός του “ευ ζην”, της αρέσει η καλή ζωή και πάθος της είναι τα ταξίδια τα οποία και έχει καταφέρει να κάνει μέρος της δουλειάς της. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας σε μεγάλους οίκους μόδας και διατηρεί lifestyle blog που έχει να κάνει με την αισθητική, την πολυτέλεια και ενίοτε με σχεδιαστές. Έχει δουλέψει ως υπεύθυνη επικοινωνίας και visual merchandiser στο Λονδίνο και στη Ρώμη σε μεγάλους οίκους μόδας. Έχει κάνει δύο γάμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B7BlaBqlAO9/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.