ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το My Style Rocks επέστρεψε και μαζί του ήρθαν και… οι καυγάδες (βίντεο)

Το My Style Rocks επέστρεψε και μαζί του ήρθαν και… οι καυγάδες (βίντεο)

Λίγες είναι οι μέρες που το My Style Rocks έχει επιστρέψει δυναμικά στις οθόνες μας και ήδη την εμφάνισή τους έχουν κάνει οι… καβγάδες.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην πρώτη εβδομάδα προβολής του ριάλιτι μόδας του Σκάι, ωστόσο από τώρα έχουν ξεκινήσει οι εντάσεις και οι διαφωνίες μεταξύ των παικτριών. Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι έντονος, καθώς στο τέλος κάθε εμβδομάδας, η πιο καλοντυμένη παίκτρια του My Style Rocks θα κερδίζει 2.500 ευρώ.

My Style Rocks: Δείτε την «επίθεση» της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στην Τόνια Κούμπα
Στο επεισόδιο της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου, είδαμε δύο από αυτές, την Τόνια Κούμπα και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είχε πάρει μέρος παλιότερα στον διαγωνισμό Playmate, να έρχονται σε έντονη διαφωνία.

«Σήμερα θα πάω σε ένα λανσάρισμα ρωσικής βότκας, που γίνεται σε ένα πολυτελέστατο μπαράκι», είπε η Τόνια Κούμπα για το σημερινό κόνσεπτ που επέλεξε για το My Style Rocks.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου της έβαλε 1 και εξήγησε: «Έχουν αρχίσει και με εκνευρίζουν αυτά τα μπαλάκια στο κεφάλι σου και χθες και σήμερα, παραπέμπουν σε κάτι από μαγαζί ερωτικών ειδών. Η τσάντα είναι απομίμηση, αίσχος! Αν κάποιος δεν μπορεί να πάρει την αυθεντική, να πάρει μια με πέντε ευρώ που να μη γράφει τίποτα πάνω.

Σήμερα μου κάνεις μια καρικατούρα της Ελένης Λουκά. Μια καρικατούρα, ούτε καν η Ελένη Λουκά. Συγγνώμη, αλλά είμαι ειλικρινής. Δεν ήρθα εδώ για να λέω ψέματα. Είμαι σκληρή, αλλά είναι η αλήθεια μου. Δεν μπορώ να λέω συνέχεια ότι είσαι ωραία, σε αγαπώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε σε αυτό το παιχνίδι τρεις μέρες και αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη», απάντησε, μεταξύ άλλων, η Τόνια Κούμπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.