MasterChef – Γιώργος: «Θέλω να κατέβω εγώ και να διώξω τη Ντέμη» (βίντεο)

MasterChef – Γιώργος: «Θέλω να κατέβω εγώ και να διώξω τη Ντέμη» (βίντεο)

Η «μπλε» ομάδα κέρδισε την ομαδική διαδικασία στο «MasterChef 4», όπου και είχε αρχηγό τον Γιώργο Λασκαρίδη, αντίθετα η ομάδα που ηττήθηκε ήταν της Ντέμης Γεωργίου.

Άρωμα Γαλλίας είχε η ομαδική διαδικασία, που προβλήθηκε στο χθεσινό (11/05) επεισόδιο του «MasterChef 4» στο Star και διεξήχθη στο Νέο Σιδηροδρομικό Μουσείο του ΟΣΕ.

Οι δύο ομάδες, η μπλε με αρχηγό τον Γιώργο και η κόκκινη με επικεφαλής την Ντέμη, απόψε (12/05), έμαθαν τα αποτελέσματα για τα μενού πέντε πιάτων που παρουσίασαν με αφορμή το «Orient Express».

Αρχικά, όταν ο Γιώργος ρωτήθηκε για ποιον λόγο επέλεξε την Ντέμη ως αντίπαλο αρχηγό, απάντησε πως το έκανε επειδή η συμπαίκτριά του δεν είχε αναλάβει ποτέ τον συγκεκριμένο ρόλο.

Έπειτα, στην προσωπική συνέντευξή του, ο 29χρονος διαγωνιζόμενος τόνισε:

«Την Ντέμη δεν την έβαλα αρχηγό για να έχει προβλήματα. Θέλω να κατέβω εγώ και να μαγειρέψω μαζί της και να τη διώξω εγώ. Η Ντέμη δεν μπήκε εκεί για να φύγει, τώρα άμα φύγει, έφυγε. Πάντως, μπήκε εκεί γιατί ήταν η μόνη που δεν είχε κάνει αρχηγός».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει δηκτικά πως το πιάτο της κόκκινης ομάδας με την κις λορέν, το οποίο -όπως είπε- «ταξίδεψε» τους τρεις κριτές και τους καλεσμένους τους στη Γαλλία μιας και είχε μόνο μετσοβόνε, κατίκι, παρμεζάνα και πεκορίνο.

Ακόμα, στην μπλε ομάδα, σχολιάστηκε το περίεργο στήσιμο του πιάτου με την τερίνα αφού ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε στον Σταυρή:

«Ήταν σαν να είχες θάψει κάτι».

Οι τρεις κριτές εντόπισαν σοβαρά λάθη στον τρόπο μαγειρέματος του κρασάτου κόκορα από την μπλε ομάδα. Για την προσπάθεια του Δημήτρη, με την κόκκινη ποδιά, ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε ότι η προσθήκη του πράσινου μήλου ήταν πολύ καλή.

Το τελικό σκορ ήταν 181-162 και έτσι η μπλε ομάδα πήρε τη νίκη, αφού το γλυκό της πήρε τη μεγαλύτερη βαθμολογία της δοκιμασίας με 44/50. Ως εκ τούτου, οι παίκτες της κόκκινης διεκδίκησαν την ατομική ασυλία.

https://www.instagram.com/p/CAGT0jgADWM

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.