ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

J. Statham: Έχασε τον ρόλο του T. Shelby στο Peaky Blinders… για ένα SMS! (βίντεο)

J. Statham: Έχασε τον ρόλο του T. Shelby στο Peaky Blinders… για ένα SMS! (βίντεο)

Πολύ διαφορετική θα μπορούσε να ήταν η γνωστή σειρά, «Peaky Blinders», αν ο Cillian Murphy δεν έστελνε ένα SMS, αρπάζοντας τον τελευταία στιγμή από τον Jason Statham.

Οι fan του Peaky Blinders, θα μπορούσατε να φανταστείτε την μυθική σειρά, χωρίς τον Cillian Murphy στον ρόλο του Tommy Shelby; Μάλλον όχι.

Κι όμως, λίγο έλειψε ο Ιρλανδός ηθοποιός να μην είναι μέσα στο καστ του BBC, καθώς προβάδισμα είχε πάρει ο Jason Statham.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς, Steven Knight, ο οποίος είχε καταλήξει στο να εμπιστευτεί τον ρόλο στον Transporter.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=NmZrdPQxHos&feature=emb_title

«Συνάντησα και τους δύο στο Λος Άντζελες, συζητήσαμε για τους ρόλους και κατέληξα στον Jason», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ο λόγος που τον επέλεξα ήταν επειδή στη συνάντησή μας ο Jason ήταν ο Jason (σ.σ. δηλαδή ταίριαζε περισσότερο στον ρόλο)».

«Ο Cilian, όταν τον συναντάς δεν είναι ο Tommy, αλλά ήμουν πολύ χαζός που δεν το κατάλαβα. Λίγο αργότερα όμως, μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε “Θυμήσου, είμαι ένας ηθοποιός”. Αυτό είναι το σημαντικό, οτι μπορεί να μεταμορφωθεί στον εκάστοτε ρόλο. Αν τον συναντήσεις στον δρόμο, είναι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος».

Και κάπως έτσι λοιπόν ο ρόλος του Cillian Murph κατέληξε στον Cillian Murphy.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=NmZrdPQxHos&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.