ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

MasterChef – «Τρολάρισμα» Λ.Κουτσόπουλου σε Σ.Βαρθαλίτη: «Προτιμώ να βλέπω τελικό Πανιωνίου το ’98 παρά αυτό» (βίντεο)

MasterChef – «Τρολάρισμα» Λ.Κουτσόπουλου σε Σ.Βαρθαλίτη: «Προτιμώ να βλέπω τελικό Πανιωνίου το ’98 παρά αυτό» (βίντεο)

«Έγραψε» πάλι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την ατάκα του για το κανάλι που θέλει να ετοιμάσει, ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο κριτής του «MasterChef» έδειξε ότι έχει απίστευτο χιούμορ.

Στο επεισόδιο του MasterChef την Δευτέρα (1/6) οι παίκτες έπρεπε να ετοιμάσουν παρασκευές από το Mystery Box.

Όπως συνηθίζεται πήγαιναν τα πιάτα τους στους κριτές ώστε να τα δοκιμάσουν.

Έτσι και ο Σταύρος Βαρθαλίτης πήγε στους σεφ το πιάτο του, ενώ έγινε ακόμα μια φορά αναφορά στο όνειρο του παίκτη, που είναι ένα δικό του κανάλι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρόλαρε για ακόμα μια φορά τον παίκτη με το γνωστό του χιούμορ και ανέφερε «εγώ θα στηρίξω για ακόμα μια φορά την προσπάθεια για το κανάλι που κάνεις και ας πάμε να πούμε ότι είμαστε στο κανάλι σου το Foodman, εξαιρετικό, πρωτότυπο, ωραίο και πάμε να πούμε ότι παρουσιάζει το πιάτο αυτό στο κανάλι».

Αφού ο Βαρθαλίτης έκανε πρόβα πως θα παρουσίαζε το πιάτο του, του έδωσαν ακόμα μια ευκαιρία γιατί δεν ήταν και πολύ επιτυχημένη.

Όταν ο παίκτης ολοκλήρωσε την υποτιθέμενη παρουσίαση στο κανάλι του τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του είπε «Προτιμώ να βλέπω τελικό Πανιωνίου το ’98 παρά αυτό που άκουσα τώρα. Μόνο τα πλάγιο να βλέπω τίποτα άλλο».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πανιώνιος είναι η αγαπημένη ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και το 1998 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 51:37

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.