ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ γίνεται… Γεωργία Βασιλειάδου

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ γίνεται… Γεωργία Βασιλειάδου

Κάτι σαν προξενήτρα, αλά Γεωργία Βασιλειάδου από τη γνωστή ελληνική ταινία, ετοιμάζεται να γίνει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή ως «Κάρι Μπράντσο» μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Sex and the City», θα είναι παραγωγός ενός νέου σόου γνωριμιών για το Lifetime με τίτλο «Swipe Swap».

Στην περίληψη του «Swipe Swap» αναφέρεται: «Δύο αισιόδοξοι εργένηδες που ανταλλάσσουν θέσεις και υιοθετούν τον τρόπο ζωής ο ένας του άλλου: ζουν στο σπίτι του άλλου και επισκέπτονται τα αγαπημένα στέκια του άλλου, συνδέονται με τους στενότερους φίλους και την οικογένεια του άλλου. Όλα αυτά στην αναζήτηση του ρομάντζου στις νέες πόλεις τους. Υπάρχουν πολλοί επιλέξιμοι σύντροφοι εκεί έξω. Τι γίνεται αν οι δύο κάνουν αναζητήσεις σε λάθος μέρος;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό το νέο πρότζεκτ η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν θα είναι μπροστά από την κάμερα, εξάλλου έχει αυξημένες υποχρεώσεις στο Μπρόντγουεϊ, όπου πρωταγωνιστεί στο πλευρό του συζύγου της, Μάθιου Μπρόντερικ, στο θεατρικό έργο «Plaza Suite».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.