ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το χρηματικό έπαθλο που θα δοθεί στο J2US (βίντεο)

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το χρηματικό έπαθλο που θα δοθεί στο J2US (βίντεο)

Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του J2US, καθώς το σόου θα ρίξει αυλαία το βράδυ του Σαββάτου, με ένα ακόμη ζωντανό πρόγραμμα.

Οι 6 φιναλίστ, 3 ζευγάρια που γνωρίσαμε μέσα από το J2US, αυτό το Σάββατο θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους on stage. Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη διεκδικούν τον τίτλο του μεγάλου νικητή.

Ο Νίκος Κοκλώνης και οι αγαπημένοι μας κριτές, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής παίρνουν θέσεις…

Ωστόσο, ένας μόνο θα αναδειχτεί νικητής του J2US, στο τέλος της βραδιάς. Ένα ζευγάρι θα χειροκροτήσουμε όλοι μαζί, ολοκληρώνοντας και τον στόχο που είχε φέτος το J2US, την ενίσχυση των νοσοκομείων Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και Σωτηρία.

Ποιο είναι το χρηματικό ποσό του τελικού του J2US

Ο παρουσιαστής και παραγωγός της εκπομπής, Νίκος Κοκλώνης μέσα από το J2US, όπως είχε ανακοινωθεί από την αρχή του σόου, είχε αποφασίσει να στηρίξει δύο μεγάλα νοσοκομεία της χώρας, το Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και το Σωτηρία, που ήταν νοσοκομείο αναφοράς κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε λοιπόν του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το ποσό που συγκεντρώθηκε από συμμετέχοντες, κριτές και παραγωγή. Ο Νίκος Κοκλώνης τη βραδιά του πολυαναμενόμενου τελικού του J2US θα ανακοινώσει live πως προσφέρει το ποσό των 40.000 ευρώ στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Βίντεο: Όλα τα ζευγάρια του J2US στον τελικό

Στη σκηνή του J2US επιστρέφουν και τα 11 ζευγάρια που έχουν αποχωρήσει για να ευχηθεί όλη η ομάδα του σόου «καλό καλοκαίρι» με την πιο θεαματική γιορτή. Μαζί τους σιγοτραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε… Και οι 28 διαγωνιζόμενοι είναι υπέροχοι. Όμως ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αγωνία κορυφώνεται στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι που έρχεται LIVE το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 22:00 με πολλές εκπλήξεις -και τη Δέσποινα Βανδή να αφήνει την καρέκλα του κριτή και να ανεβαίνει για πρώτη φορά στο stage του J2US!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.