ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Big Brother: Ο Πρόδρομος απαντά στις φήμες που τον θέλουν να έχει ενεργό ρόλο στο ριάλιτι

Big Brother: Ο Πρόδρομος απαντά στις φήμες που τον θέλουν να έχει ενεργό ρόλο στο ριάλιτι

Η έναρξη του Big Brother βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ και οι ιθύνοντες του ριάλιτι σκέφτονται σοβαρά ενδεχόμενη παρουσία του Πρόδρομου Καθηνιώτη, που έδωσε το παρών και έφτασε μέχρι τον τελικό στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού.

Ο πρώην παίκτης μίλησε σε εκπομπή και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ για να δώσει το παρών στο πρότζεκτ του καναλιού του Φαλήρου.

«Καλά κάνουν τα παιδιά και ξαναβγάζουν το Big Brother. Να κάνουμε και εμείς οι παλιοί λίγο επιτυχία! Να ξαναβγούμε και εμείς λίγο στην επιφάνεια! Όχι ότι δεν ήμασταν και δεν είμαστε, αλλά…», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Και συμπλήρωσε: «Όταν βγαίνει κάτι το οποίο έχει μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, αναμφίβολα θα έχει επιτυχία και τώρα πιστεύω». Παράλληλα, σχολίασε: «Υπάρχουν κάποιες επαφές αλλά τίποτα δεν είναι σταθερό και σοβαρό» τόνισε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι για την ενδεχόμενη συμμετοχή στο νέο Big Brother του ΣΚΑΪ. «Επικοινωνήσαμε για το καινούργιο Big Brother, όχι για να μπω μέσα, αλλά να περάσω από εκεί να τους δω και να με δουν. Ούτε να ‘μαι στην επιτροπή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όλες οι επαφές έγιναν πριν τον κορονοϊό, μετά τον κορονοϊό δεν ξέρω τι γίνεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης υποστήριξε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Μπορεί και να γίνει μπορεί και να μην γίνει! Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Δεν μπορώ να πω ποια είναι η πρόταση γιατί μετά δεν θα είναι έκπληξη. Κάτι, όμως, θα γίνει και αυτό το ξέρουν μόνο οι παραγωγοί του παιχνιδιού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.