ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Big Brother: «Προβληματικός» ο νέος παίκτης – «Είναι straight»! – Στα «πατώματα» ο Θέμης (βίντεο)

Big Brother: «Προβληματικός» ο νέος παίκτης – «Είναι straight»! – Στα «πατώματα» ο Θέμης (βίντεο)

Η είσοδος των νέων παικτών στο σπίτι του Big Brother ξεκίνησε νωρίς, λες και οι ήδη έγκλειστοι παίκτες είναι νορμάλ και χρειάζεται κάποιος «περίεργος» μπας και σωθεί η επισκεψιμότητα του trash τηλεοπτικού προϊόντος του ΣΚΑΪ.

Άλλος ένας personal trainer μπήκε λοιπόν στο παιχνίδι, αλλά οι έμπειροι γκέι συμπαίκτες του, Νικόλας και Θέμης, κατάλαβαν από τις πρώτες κιόλας ώρες το μεγάλο του πρόβλημα εν έτη 2020!

Ο Βλαδίμηρος είναι καρά-στρείτ!

Ναι καλά ακούσατε! Του Βλαδίμηρου του αρέσουν τα κορίτσια και κατά προτίμηση τα ξανθιά κορίτσια και όχι τα κορίτσια με τα ροζ μαλλιά.

Μάταια προσπάθησαν να τον ξεμοναχιάσουν στην αυλή του σπιτιού.

Όσο κι αν προσπαθούσε ο Νικόλας να καταλάβει τι αρέσει στον νέο παίκτη, όσο κι αν ξερογλειφόταν ο Θέμης και περίμενε ένα οκ, ο Βλαδίμηρος δεν τους έκανε την χάρη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CE6UHlgJPUW

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.