Big Brother: Παίκτης είπε «θα της ρίξω μπάτσα και θα της φύγουν τα δόντια» (βίντεο)

Big Brother: Παίκτης είπε «θα της ρίξω μπάτσα και θα της φύγουν τα δόντια» (βίντεο)

Ένας παίκτης του Big Brother «ζήλεψε» από την αρνητική δημοσιότητα του Αντώνη Αλεξανδρίδη και αποφάσισε να δείξει και αυτός τον «ανδρισμό» του σε ζωντανή μετάδοση.

Mετά τις ανεκδιήγητες ατάκες που ακούστηκαν στο live streaming δύο περίπου εβδομάδες πριν και για τις οποίες ο ΣΚΑΪ έχει κληθεί να απολογηθεί στο ΕΣΡ, τώρα ακόμα μία εξοργιστική δήλωση ακούστηκε δια στόματος άνδρα παίκτη.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κεχαγιά ο οποίος μιλώντας με δύο συμπαίκτριές του -την Αφροδίτη και τη Σοφία Δανέζη- απείλησε να χτυπήσει γυναίκα παίκτρια του σπιτιού και να της σπάσει τα δόντια καθώς… δεν τη χωνεύει. «Θα της δώσω μπάτσα σήμερα που θα της φύγουν τα δόντια, αλήθεια σου λέω», είπε αναφερόμενος στην Άννα-Μαρία, με το πιο εξοργιστικό να είναι ότι οι δύο γυναίκες που τον άκουσαν έδειχναν να συμφωνούν με όσα έλεγε!

Χωρίς να τολμήσει, φυσικά, να πει τα ίδια και μπροστά στη συμπαίκτριά του την οποία απείλησε να δείρει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ατάκα του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι ζητούν από την παραγωγή του ριάλιτι να τον αποβάλλει με συνοπτικές διαδικασίες, όπως ακριβώς έκανε και με τον Αλεξανδρίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.