ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Ε.Μπάση: «Δεν με ενόχλησε αλλά με προβλημάτισε πάρα πολύ – Με αποκάλεσαν διεμφυλική» (βίντεο)

Ε.Μπάση: «Δεν με ενόχλησε αλλά με προβλημάτισε πάρα πολύ – Με αποκάλεσαν διεμφυλική» (βίντεο)

Η Έλενα Μπάση, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται», και μάλιστα, μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του The Bachelor ανέφερε ότι κάποια σχόλια στα social media την προβλημάτισαν.

«Δεν με ενόχλησε αλλά με προβλημάτισε πάρα πολύ. Επειδή τώρα τελευταία βλέπω τα social media και τα tweet μου, είδα από πολλούς ανθρώπους ότι με αποκάλεσαν διεμφυλική, ως trangender. Με το φτωχό το μυαλό τους πίστεψαν ότι αυτό το πράγμα θα με προσβάλει ή ότι θα θιχτώ.

​Θα ήθελα να τους πω ότι θα ήταν πολύ μεγάλη τιμή για εμένα αν θα είχα γεννηθεί trans. Δεύτερον η ετεροφυλοφιλία δεν είναι ο μόνος σεξουαλικός προσανατολισμός. Θα ήθελα να το θίξω αυτό γιατί κάποιοι είναι μπερδεμένοι και θα πρέπει να ξεμπερδευτούν».

«Έχω πάθει πλάκα πραγματικά με τον κόσμο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι ως επί το πλείστον είναι γυναίκες. Εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ άτιμα πλάσματα. Πολύ κακό πράγμα.» πρόσθεσε η Έλενα Μπάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.