ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πανικός» με τη «στημένη» ψηφοφορία στο Survivor – Το παρασκήνιο με τα τηλεφωνήματα για την Ανθή Σαλαγκούδη (βίντεο)

«Πανικός» με τη «στημένη» ψηφοφορία στο Survivor – Το παρασκήνιο με τα τηλεφωνήματα για την Ανθή Σαλαγκούδη (βίντεο)

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν χθες υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor αλλά την ανατροπή που θα ακολουθούσε σίγουρα δεν την περίμενε.

Το κοινό λοιπόν την ψήφισε(;) δημοφιλέστερη παίκτρια για την εβδομάδα, γεγονός που αυτόματα την έβγαζε εκτός υποψηφιότητας προς αποχώρηση. Και όχι μόνο αυτό αλλά βάσει των νέων κανόνων του παιχνιδιού επιβίωσης, ως η δημοφιλέστερη παίκτρια θα έπρεπε να υποδείξει τον συμπαίκτη της που θα έβαζε στη θέση της προς αποχώρηση.

Η Ανθή λοιπόν είπε πως επειδή η Ελίζαμπεθ ήταν η πιο νέα είσοδος στο παιχνίδι, ήθελε να είναι εκείνη υποψήφια προς αποχώρηση. Η Ελίζαμπεθ εκείνη την ώρα είπε πως δεν καταλάβαινε τη δικαιολογία που μόλις είχε ξεστομίσει η Ανθή για να την βγάλει υποψήφια όμως σίγουρα δεν περίμενε ότι μόλις λίγα λεπτά αργότερα το κοινό θα αποφάσιζε να είναι η Ελίζαμπεθ εκείνη που αποχωρεί.

Οι τηλεθεατές και χρήστες του Twitter έσπευσαν αμέσως να πουν πως αποκλείεται η Ανθή Σαλαγκούδη να είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια και πως η ψηφοφορία είναι στημένη!

https://twitter.com/ERHMO_LIONTARI/status/1352028683071086592

https://twitter.com/agourakiToursi/status/1352069838777298947

https://twitter.com/tinyggukk_boo/status/1352027669479698433

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα από το Ευτυχείτε μάθαμε όλο το παρασκήνιο. Τι συνέβη με τα τηλεφωνήματα και από πού προέρχονταν όλες οι κλήσεις που ήταν υπέρ της Σαλαγκούδη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.