ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Τι δήλωσε ο πρώην υφυπουργός πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη για το σάλο με την ψηφοφορία

Survivor: Τι δήλωσε ο πρώην υφυπουργός πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη για το σάλο με την ψηφοφορία

Η ψηφοφορία που έγινε στο Survivor και ανέδειξε την Ανθή Σαλαγκούδη ως τη δημοφιλέστερη παίκτρια του παιχνιδιού, κάτι που δημιούργησε ντόρο στα social media.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα οι χρήστες που έκαναν λόγο ακόμα και για «στήσιμο», αφού η δημοσιογράφος είναι, βάσει απόδοσης, από τους χειρότερους παίκτες, όχι στο συγκεκριμένο Survivor, αλλά σε… οτιδήποτε έχει παιχτεί ποτέ στην τηλεόραση, υποστηρίζοντας πως δεν θα ξαναδούν πλέον το ριάλιτι επιβίωσης που έχει καθηλώσει το κοινό.

Κάποιοι θυμήθηκαν, δε, ότι είναι κόρη πρώην υφυπουργού της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και προχώρησαν το σενάριο, πολλές… πράξεις παρακάτω.

https://www.vimeo.com/500876670

Ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Σαλαγκούδης, έσπευσε έτσι πάρει θέση για όσα ακούγονται σχετικά με την κόρη του που έχει διχάσει τους τηλεθεατές – και όχι μόνο – οι οποίοι την είχαν σίγουρη για αποχώρηση.

«Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα», ήταν η φειδωλή δήλωσή του, ερωτηθείς σχετικά από την εφημερίδα «On Time».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, τέλος, πως και ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του, κατέστησε σαφές πως η ψηφοφορία είναι αδιάβλητη και δεν έχει καμία εμπλοκή σε αυτήν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.