ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι να το κάνουν το έπαθλο; – «Αστρονομικά» τα ποσά που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι παίκτες του Survivor

Τι να το κάνουν το έπαθλο; – «Αστρονομικά» τα ποσά που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι παίκτες του Survivor

Το Survivor βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σχεδόν δύο μήνες τώρα και όσο πιο πολύ περνάει ο καιρός τόσο… πλουτίζουν οι παίκτες.

Πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, τα ποσά που φέρεται να παίρνουν οι παίκτες κυκλοφόρησαν, και σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί, στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έβγαλαν τα χρήματα που έχουν εισπράξει μέχρι σήμερα ορισμένοι από τους παίκτες.

  • Γιώργος Κοψιδάς: 3.500 ευρώ/εβδομάδα – 28.000 ευρώ
  • Άννα Μαρία Βέλλη: 4.000 ευρώ/εβδομάδα – 32.000 ευρώ
  • Πάνος Καλίδης: 4.500 ευρώ/εβδομάδα – 36.000 ευρώ
  • Ελευθερία Ελευθερίου: 4.500 ευρώ/εβδομάδα – 36.000 ευρώ
  • Αλέξης Παππάς: 5.500 ευρώ/εβδομάδα – 44.000 ευρώ
  • Τριαντάφυλλος: 6.000 ευρώ/εβδομάδα – 48.000 ευρώ
  • Ανθή Σαλαγκούδη: 6.500 ευρώ/εβδομάδα – 45.500 ευρώ

Οι μαχητές έχουν κλείσει με ποσά από 500 έως 1.000 ευρώ την εβδομάδα κι έχουν εξασφαλίσει μέχρι σήμερα από 4.000 έως 8.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.