ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

MasterChef 5 τελικός: Ποιος παίκτης πήρε προβάδισμα – Η ομάδα που κέρδισε

MasterChef 5 τελικός: Ποιος παίκτης πήρε προβάδισμα – Η ομάδα που κέρδισε

Το πρώτο μέρος του τελικού του MasterChef 5, ανάμεσα στην Μαργαρίτα και τον Διονύση, παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο.

Ο τελικός του MasterChef αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, Τετάρτη, οπότε θα ανακοινωθεί και ο μεγάλος νικητής από τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η πρώτη δοκιμασία του τελικού ξεκίνησε με έκπληξη για τους δύο φιναλίστ καθώς στην κουζίνα εμφανίστηκαν τέσσερις παλαιοί παίχτες.

Τζιοβάνι Σαράντζι, Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρίνα Ντεμολλάι και Παύλος Χάπιλλος μπήκαν ξανά στην κουζίνα του MasterChef για να βοηθήσουν Μαργαρίτα και Διονύση αλλά και για να κερδίσουν ως βοηθοί της ομάδας που θα κέρδιζε έπαθλο 5.000 ευρώ ο καθένας

Ο Διονύσης Σαρακίνης διάλεξε για βοηθούς τον Τζιοβάνι και τον Αλέξανδρο και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη επέλεξε τη Μαρίνα και τον Παύλο.

Διονύσης και Μαρίνα κλήθηκαν σε δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά να ετοιμάσουν μενού τριών σταδίων, που να περιλαμβάνει, δηλαδή ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας η Μαργαρίτα βαθμολογήθηκε με 8/10 και ο Διονύσης με 7/10 καθώς διαπιστώθηκε μια αστοχία στο γλυκό του.

Το αποτέλεσμα αυτό έκανε πλουσιότερους κατά 5.000 ευρώ τους βοηθούς της Μαργαρίτας, την Μαρίνα και τον Παύλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.