ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο «Καλό Μεσημεράκι» η Καρολίνα – «Αν η Μαριαλένα ήταν μόνη της στο παιχνίδι θα κάναμε παρέα» (βίντεο)

Στο «Καλό Μεσημεράκι» η Καρολίνα – «Αν η Μαριαλένα ήταν μόνη της στο παιχνίδι θα κάναμε παρέα» (βίντεο)

Η Καρολίνα Καλύβα έκανε έκπληξη στο Νίκο Μουτσινά και εμφανίστηκε στο “Καλό Μεσημεράκι” όπου μίλησε για την παρουσία της στον Άγιο Δομίνικο και την σχέση της με την Μαριαλένα.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία της στο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως αν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν… μόνη της, θα ήταν κολλητές!

«Ο Σάκης είναι από τους καλύτερους παίκτες και η Μαριαλένα από τις καλύτερες παίκτριες. Αν η Μαριαλένα ήταν μόνη της θα μπορούσαμε να κάνουμε κολλητή παρέα μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης καλός ήταν αλλά… Λίγο χάλασε μετά στην καλύβα.

Είχαμε το ίδιο match με την Μαριαλένα. Λέω τι γίνεται… Κάθε εβδομάδα αλλάζουν τα δεδομένα μέσα στο Survivor» σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Καρολίνα Καλύβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.