Αντιγόνη Ανδρεάκη: «Θα νικήσω τον καρκίνο όρθια»

Η Αντιγόνη Ανδρεάκη ολοκλήρωσε τον κύκλο χημειοθεραπειών της

Αντιγόνη Ανδρεάκη: «Θα νικήσω τον καρκίνο όρθια»

Η Αντιγόνη Ανδρεάκη μιλά διαρκώς για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Από την Κρήτη όπου ζει στέλνει διαρκώς μηνύματα για τον καρκίνο και συμβουλεύει όσους παλεύουν με την ίδια ασθένεια.

Την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου, η Αντιγόνη Ανδρεάκη ολοκλήρωσε τον κύκλο χημειοθεραπειών της και το έκανε γνωστό μέσω του Instagram.

Τι έγραψε στην ανάρτησή της για τον καρκίνο η Αντιγόνη Ανδρεάκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και κάπως έτσι κλείνει αυτή η διαδρομή…
Με το ίδιο σήμα της νίκης στα δάκτυλα …
Ίδιο με αυτό της πρώτης πτήσης από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου τον Ιούνιο όταν ξεκινούσα για το πρώτο μου χειρουργείο με συνοδοιπόρο την ελπίδα…
Μαζί της και ο φόβος, η αγνοία, η λίπη, η αγωνιά …
Αλλά μόνο για λίγο …
Είχα πει και εξακολουθώ να λέω πως αυτή την ασθένεια θα την νικήσω όρθια …
Με πίστη στον θεό, με τα αδιαμφισβήτητα όπλα της επιστήμης και την θετική ενέργεια….
Σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε με τόση αγάπη και με οπλίσατε με τόση δύναμη.
Είσαστε απίστευτοι!
Και χωρίς εσάς τίποτε δεν θα ήταν το ίδιο …
Μου δείξατε πως η αλληλεγγύη, ο αλτρουισμός και η αγάπη για τον διπλανό μας είναι έννοιες υπαρκτές και αυτό ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσατε να μου κάνετε.
Δεν λυπάμαι για τίποτε από όσα έζησα …
Γιατί ήταν η αφορμή να μάθω να ζω …
Και το “κάποτε” δεν είναι πάντα μακριά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.