
Το «προξενιό» της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Κώστα Φραγκολιά με τη Μαίρη Βυτινάρος «απέτυχε», όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του.
Το πρώην μοντέλο εξήγησε πως ήθελαν να δουν εάν ταίριαζαν, ωστόσο η γνωριμία τους δεν εξελίχθηκε σε τίποτα παραπάνω. «Δεν πέτυχε το προξενιό. Υπήρξαν μηνύματα, αλλά μείναμε στο διαβάστηκε», με τη δημοσιογράφο να τον ρωτά για ποιο λόγο και τον ίδιο να της απαντά: «Εμένα ρωτάς γιατί;». Παρόλα αυτά, στη συνέχεια πρόσθεσε: «Καταλαβαίνεις από τα μηνύματα αν κάτι προχωράει ή όχι. Ήμασταν κουλ, να δούμε τι κοινά έχουμε».
Ο Κώστας Φραγκολιάς δήλωσε πως και ο ίδιος άλλωστε έχει διάφορα κολλήματα και όσον αφορά στην προσωπική του ζωή έχει γίνει πιο «παράξενος»: «Εγώ έχω και μικρά κολλήματα. Δεν θα έκανα κάτι με μία γυναίκα που μένει πολύ μακριά από εμένα μέσα στην Αττική. Δεν μπορώ. Μεγαλώνουμε και παραξενεύουμε», ανέφερε. Ωστόσο, παραμένει ανοιχτός σε έναν νέο έρωτα: «Είμαι φουλ ερωτευμένος με την πάρτη μου. Δεν έχω ακόμα σχέση. Περιμένω το καλοκαίρι να μου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα», τόνισε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.