ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα μέτρηση της τηλεθέασης από την 1η Σεπτεμβρίου: Θα μετριούνται οι σειρές και μετά την προβολή τους

Η μέτρηση θα αφορά τις έξυπνες τηλεοπτικές συσκευές, με ηχητική αναγνώριση του προγράμματος

Νέα μέτρηση της τηλεθέασης από την 1η Σεπτεμβρίου: Θα μετριούνται οι σειρές και μετά την προβολή τους

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 ξεκινάει η μέτρηση της ετεροχρονισμένης θέασης από τη Nielsen. Στην επέκταση του συστήματος θα λάβουν μέρος, η ΕΡΤ1, η ΕΡΤ2, η ΕΡΤ3, το Mega, ο ΑΝΤ1, το Star, o Alpha, το Open και το Μακεδονία TV.

Η μέτρηση θα αφορά τις έξυπνες τηλεοπτικές συσκευές, με ηχητική αναγνώριση του προγράμματος, και θα έχει τρεις κατηγορίες.

Η πρώτη είναι η κλασική, δηλαδή η καταγραφή της τηλεθέασης την ώρα μετάδοσης του προγράμματος,  η δεύτερη  θα αφορά τη θέαση μετά την προβολή του προγράμματος, την ίδια μέρα, και  η τρίτη τη θέαση μέσα σε διάστημα επτά ημερών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεπώς, για την απήχηση, π.χ., μιας σειράς θα μπορούν να υπάρχουν μέσα σε μία βδομάδα τρία διαφορετικά ποσοστά. Δεν είναι σαφές αν η μέτρηση τηλεθέασης επί του δείγματος θα περιλαμβάνει και τη θέαση μέσα από τις πλατφόρμες (π.χ. Cosmote TV, ERTFlix)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.