ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

The Masked Singer: Η μάσκα του Κύκλωπα έπεσε και κανείς δεν περίμενε το πρόσωπο που αποκαλύφθηκε

Ποιος κρυβόταν πίσω από τη μάσκα;

The Masked Singer: Η μάσκα του Κύκλωπα έπεσε και κανείς δεν περίμενε το πρόσωπο που αποκαλύφθηκε

Επέστρεψε κι αυτήν την Πέμπτη το The Masked Singer μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις έκλεψαν για ακόμα μια φορά την παράσταση με τους τέσσερις detectives Νίκο Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοεδωρή Μαραντίνη να καλούνται να «εξιχνιάσουν» ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες. Το έργο τους φάνηκε απαιτητικό καθώς προσπαθούσαν μέσα από κάποια βιογραφικά στοιχεία ή κάποιες κινήσεις να αποκωδικοποιήσουν τον εκάστοτε διαγωνιζόμενο.

Χθες ο Σάκης Ρουβάς σύστησε μία νέα μάσκα στο τηλεοπτικό κοινό, που ήταν αυτή του Αχινού. Η νέα Μάσκα μίλησε για τη θάλασσα, τις Γοργόνες και τους Μάγκες της και φυσικά ήρθε για να κατακτήσει τη σκηνή του show.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος των παρουσιάσεων detectives και κοινό κλήθηκαν να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους Μάσκες. Εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους να αναγκάζεται να αποκαλυφθεί. Στο τέλος του επεισοδίου ο Kύκλωπας ήταν αυτός που έβγαλε τη μάσκα κι όλοι έπαθαν πλάκα με το πρόσωπο που κρυβόταν από πίσω. Ο καλλιτέχνης δεν ήταν άλλος από τον Μέμο Μπεγνή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.