ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έχω ένα πρόβλημα με την καρδιά μου – Μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία»

«Ο Σπύρος Μαρτίκας θα μπορούσε να είναι ο πατέρας των παιδιών μου»

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έχω ένα πρόβλημα με την καρδιά μου – Μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία»

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησαν στην κάμερα του «Open Weekend» για το All Star Survivor και για την σχέση τους, ενώ η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Πονάει πάρα πολύ το πόδι μου. Δεν πέρασα εργομετρικά για το Survivor All Star, γιατί έχω πρόβλημα με τα γόνατα και έχω και ένα πρόβλημα με την καρδιά μου. Έχω κάποιες αρρυθμίες. Θα τις φτιάξω, απλά έχω θεματάκια, μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία» είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σχετικά με τον έρωτά της για τον Σπύρο Μαρτίκα έκανε εξομολόγηση για την αγάπη που του έχει.

«Ο Σπύρος είναι πάρα πολύ στην τσίτα και πολλές φορές με τρελαίνει που δεν παίρνω ούτε ανάσα. Φτιάχνουμε το σπίτι μας, στέκομαι δίπλα του γιατί τον αγαπάω και μαζί χτίζουμε ένα μέλλον, μαζί χτίζουμε το σπίτι. Θα μπορούσε να είναι ο πατέρας των παιδιών μου», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.