Χ.Ορφανίδου για revenge porn: «Μέχρι τώρα το δικό μου όνομα ακούγεται ενώ των ενόχων δεν το έχουμε ακούσει πουθενά»

«Νιώθω μία ελάχιστη δικαίωση γιατί θα εξαφανιστεί το πρόβλημα μου»

Χ.Ορφανίδου για revenge porn: «Μέχρι τώρα το δικό μου όνομα ακούγεται ενώ των ενόχων δεν το έχουμε ακούσει πουθενά»

Η πρώην παίκτρια του «Big Brother» Xριστίνα Ορφανίδου, μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, για την υπόθεση του revenge porn στην οποία έπεσε θύμα από έναν πρώην σύντροφό της και τελικώς βρίσκει το δρόμο της δικαίωσης.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχους τους δυο κατηγορούμενους χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών για το αδίκημα της δημοσιοποίησης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων (και επιπλέον την 26χρονη για συκοφαντική δυσφήμιση ) επιβάλλοντας στον 30χρονο ποινή φυλάκισης 4 ετών και στην 26χρονη συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών, όπως και χρηματικό πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ στον καθένα.

Οι δικαστές αποφάσισαν οι ποινές να μην έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα αλλά να τις μετατρέψουν εξαγοράσιμες προς 5 ευρώ ημερησίως ενώ η έφεση αποφασίστηκε να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Η Χριστίνα Ορφανίδου δήλωσε σχετικά: «Η υπόθεση δεν έλαβε τέλος αλλά έγινε το πρώτο βήμα. Έγινε ένα βήμα και έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά μας. Νιώθω μία ελάχιστη δικαίωση γιατί θα εξαφανιστεί το πρόβλημα μου.

Απλά αυτή τη στιγμή φάνηκε ότι είμαι αθώα γιατί μέχρι τώρα το δικό μου όνομα ακούγεται ενώ ακόμα των ενόχων δεν το έχουμε ακούσει πουθενά. Οπότε προς το παρόν είμαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, έχει ανεβεί λίγο η ψυχολογία μου και περιμένω την επόμενη ημέρα.

Φυσικά και δεν έχουν σταματήσει τα αισχρά μηνύματα που λαμβάνω. Δηλαδή και σε tabloid να βγει ότι δεν έφταιγα εγώ, πάλι θα συνεχίσουν τα μηνύματα να είναι στο ίδιο μοτίβο με πριν την απόφαση. Δεν έχει αλλάξει κάτι.

Η 26χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση διατηρούσε σχέσεις με ένα φιλικό μου πρόσωπο, μια κοπέλα εμμονική που δεν έχω συναντηθεί ακόμα μαζί της και δεν της έχω μιλήσει.

Αυτές οι πράξεις μόνο για εκδίκηση γίνονται. Ενώθηκαν δυο στεναχωρημένοι πρώην σύντροφοι για να κάνουν κακό στο παρελθόν τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.