ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζ.Πικέ: Ρομαντική έξοδος με τη νέα του σύντροφο στο Παρίσι (φωτό)

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει «γυρίσει σελίδα» στην προσωπική του ζωή

Ζ.Πικέ: Ρομαντική έξοδος με τη νέα του σύντροφο στο Παρίσι (φωτό)

Ο Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως έχει αφήσει οριστικά πίσω του όσα έζησε με τη Σακίρα, την ώρα που η ίδια μοιάζει ακόμη να μην έχει προλάβει να «εμπεδώσει» το χωρισμό τους.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει «γυρίσει σελίδα» στην προσωπική του ζωή, και χαίρεται τον έρωτα στο πλευρό της Κλάρα Κία Μάρτι.

Αυτό το διάστημα ο στόπερ της Μπαρτσελόνα περνάει μαζί της ξέγνοιαστες και ρομαντικές στιγμές στο Παρίσι, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το διάλειμμα των εθνικών ομάδων για να επισκεφτεί την πόλη του έρωτα.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής η 23χρονη έγιναν αντιληπτοί από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τους απαθανάτισαν σε τρυφερά τετ α τετ στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.