ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άγρια δολοφονία στη Μύκονο: Αλβανοί μαχαίρωσαν και σκότωσαν 27χρονο

Άγρια δολοφονία στη Μύκονο: Αλβανοί μαχαίρωσαν και σκότωσαν 27χρονο

Συνεχίζεται η μάστιγα της εγκληματικότητας των αλλοδαπών. Για ακόμη μια φορά η Μύκονος έγινε πεδίο μάχης αλλοδαπών οι οποίοι δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται στη χώρα. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό σωματοφύλακα από Αλγερινούς. άγρια δολοφονία σημειώθηκε χθες το βράδυ της Μύκονο, έπειτα από συμπλοκή Αλβανών “προσφύγων”, με αποτελέσματα της συμπλοκής ήταν να σκοτωθεί ένας 27χρονος Αλβανός.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 23.00 το βράδυ στην περιοχή Άγιος Φανούριος, συνεπλάκησαν δύο ομάδες Αλβανών τα μέλη των οποίων φέρονται να είχαν μεταξύ τους οικονομικές και άλλες διαφορές.

Η συμπλοκή έγινε σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας μεταξύ των δύο ομάδων που αποτελούνταν συνολικά από περίπου 15 άτομα. Οι ομάδες αυτές είχαν κλείσει κατά πληροφορίες ραντεβού μέσω κινητών τηλεφώνων.

Στη διάρκεια του περιστατικού ένα άτομο τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι το μέλος της αντίπαλης ομάδας, το οποίο λίγο αργότερα κατέληξε.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε να μεταβεί στο σημείο, ωστόσο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση κατέφτασε μετά τον θάνατο του 27χρονου.

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα που φέρονται να ανήκουν στην ομάδα του δράστη και ένα άτομο από την ομάδα του θύματος.

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ διαδίδει ότι ο δολοφόνος δεν είχε χαρτιά για νόμιμη παρουσία στην Ελλάδα, σαν να παίζει την οποιαδήποτε σημασία εάν ένας αλλοδαπός που βρίσκεται παράνομα στη χώρα έχει χαρτιά ή όχι.

Τα τέσσερα άτομα κρατούνται και εξετάζονται στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Μυκόνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.