ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μύκονος: Αυτά είναι τα πιο «ινσταγκραμικά» σημεία που θα σε κάνουν… famous και θα σε βοηθήσουν στην καριέρα σου!

Πέντε hot σημεία στο νησί που πρέπει να φωτογραφηθείς για να εντυπωσιάσεις!

Μύκονος: Αυτά είναι τα πιο «ινσταγκραμικά» σημεία που θα σε κάνουν… famous και θα σε βοηθήσουν στην καριέρα σου!

Το προφίλ σας στο Instagram, όπως όλοι γνωρίζετε είναι πολύ σημαντικό καθώς μπορεί να καθορίσει πολλά πράγματα στη ζωή σας: Από επαγγελματικά, μέχρι προσωπικά.

Και αν υπάρχει ένα νησί που προσφέρεται για τέτοιου είδους αποτυπώσεις στο Instagram είναι η Μύκονος η οποία έχει όλα εκείνα τα σημεία που θα εντυπωσιάσουν τους ακόλουθούς σας και θα προσελκύσουν κόσμο στο προφίλ σας και θα γίνεται δέκτες προτάσεων από προσωπικό, μέχρι επαγγελματικό επίπεδο.

Ζητήσαμε από τον πιο επιτυχημένο concierge στη Μύκονο τον άνθρωπο που έρχεται σε καθημερινή επαφή με μερικούς από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη που θέλουν να επισκεφθούν το νησί, να μας δώσει πληροφορίες για τα μέρη όπου θα ανεβάσουν κατακόρυφα το προφίλ σας στο Instagram.

Και η σύστασή του ήταν γι’αυτές τις πέντε κορυφαίες τοποθεσίες στο νησί για φωτογραφία:

1. Σοκάκια Χώρας

Σχεδόν κάθε γωνιά της Χώρας είναι ένα σκηνικό για εκπληκτικές φωτογραφίες. Αυτό οφείλεται κυρίως στον εξαιρετικό φωτισμό, που είναι λογικό δεδομένου ότι ολόκληρο το νησί αποτελείται από λευκούς δρόμους και σπίτια. Η Μύκονος έχει τις πιο ηλιόλουστες μέρες όλο το χρόνο σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία στην Ελλάδα.

Το τρίγωνο Μυκόνου-Δήλου-Τήνου είναι άλλωστε γνωστό από την αρχαιότητα ως το πιο φωτεινό σημείο όχι απλά της Ελλάδας, αλλά και του τότε γνωστού κόσμου.

2. Μικρή Βενετία

Μια τοποθεσία που πρέπει να επισκεφτείτε είναι η Μικρή Βενετία, το πιο γνωστό τουριστικό αξιοθέατο του νησιού. Η δημοτικότητα της δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο μέρος του νησιού. Θα χρειαστεί να φτάσετε εκεί νωρίς πριν τα κρουαζιερόπλοια φέρουν το «κύμα» τουριστών.

Κρατήστε άφθονο χρόνο για να τραβήξετε εντυπωσιακές εικόνες, επομένως η άφιξη πριν από τις 10 π.μ. θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δεδομένου ότι ο ήλιος θα είναι χαμηλότερα στον ουρανό, θα υπάρχει περισσότερος φωτισμός που θα βοηθήσει στη δημιουργία της τέλειας φωτογραφίας για το Instagram.

3. Ανεμόμυλοι

Ενώ βρίσκεστε ήδη στη Μικρή Βενετία, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να προσθέσετε μερικούς ανεμόμυλους στο προφίλ σας! Ναι, καλά ακούσατε – ανεμόμυλοι. Τον 16ο αιώνα, οι Ενετοί έχτισαν τους πρώτους ανεμόμυλους στη Μύκονο που προσελκύουν χιλιάδες κόσμο.

4. Χωριά γεμάτα με μπουκαμβίλιες

Σχεδόν όλα τα σπίτια στο νησί έχουν μπλε πόρτες, που είναι ένα υπέροχο σκηνικό από μόνο του. Και όταν προσθέτετε υπέροχες μπουκαμβίλιες με τα ζωηρά ροζ άνθη τους, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει «στραβά» μια εικόνα.

Η μπουκαμβίλια ανθίζει δύο φορές το χρόνο και ευδοκιμεί σε ξηρά κλίματα που έχουν ήπιους χειμώνες και ζεστά καλοκαίρια – καθιστώντας τη Μύκονο το ιδανικό μέρος για να ανθίσει. Τα ροζ άνθη του φαίνονται να ανθίζουν στο νησί ήδη από τον Μάιο. Ανεξάρτητα από το τι φοράτε, τα χρώματα του υπέροχου αυτού λουλουδιού κάνουν τη λήψη υπέροχη.

5. Πλατύς Γιαλός

Οι instagrammers λατρεύουν την παραλία Πλατύς Γιαλός στη νότια ακτή της Μυκόνου. Για την καλύτερη πανοραμική εικόνα, σταθείτε στο ακρωτήρι στη δυτική πλευρά της παραλίας και πατήστε το κουμπί για φωτογραφία! Το αποτέλεσμα θα σίγουρα θα σας ανταμείψει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά και… καλό photoshooting!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.