ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Βουλιάζει» η Μύκονος: Έβαλαν ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο (βίντεο)

Γνωστό εστιατόριο του νησιού, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, προσπάθησε να εξυπηρετήσει με κάθε τρόπο τους πελάτες του

«Βουλιάζει» η Μύκονος: Έβαλαν ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο (βίντεο)

Ακόμα και μέσα στη θάλασσα τοποθέτησαν ξαπλώστρες στη Μύκονο.

Το νησί των Ανέμων φαίνεται πως ζει τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος, καθώς το φετινό καλοκαίρι έχει πλημμυρίσει από κόσμο που σπεύδει να κάνει την κράτησή του και να απολαύσει τις διακοπές του στις φημισμένες παραλίες.

Προκειμένου μάλιστα, να εξυπηρετηθούν όλοι οι πελάτες, οι υπεύθυνοι γνωστού seaside εστιατορίου του νησιού αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν ξαπλώστρες, ακόμα και μέσα στη θάλασσα, καθώς όσες βρίσκονταν έξω από αυτή, ήταν γεμάτες από κόσμο.

Μάλιστα, έχουν φροντίσει να κάνουν μια «ειδική πατέντα», προκειμένου να μην παρασυρθούν από το κύμα, στηρίζοντάς τις σε ειδικούς τάκους. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το Mykonos Live TV, το «επιχειρηματικό κόλπο» πέτυχε και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, οι ξαπλώστρες γέμισαν.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.